👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ci co na kostce stali, to będą mieli o czym opowiadać. Zaraz po tym jak spodnie z gówna wyczyszczą

Wujek Janusz doświadczony życiem narzucał tam kostki żeby uratować tych dzbanów

Cytat:
Limit szczęścia dla kibiców wyczerpany do końca roku...
A rajd polski już za tydzień

Dziś oszukali przeznaczenie, ciekawe czy jutro też się im uda

Nie rozumiem jak można stać na zewnętrznej stronie zakrętu jako kibic w rajdach.

Wcześniej inne auto wylądowało obok ale nie dało to nikomu do myślenia. My przejechaliśmy na szczęście przed nimi bo potem odwołali odcinek.
Stać na rajdzie na zewnętrznej zakrętu , podchodzi już pod samobójstwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie