Hampel w opór i fajerą raz w jedną raz w drugą

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Składak z niemiec, przywieziony na lawecie
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Chyba drift mu nie wyszedł, ale ogólnie wyszło nawet lepiej niż planował.

Przyjadą niebiescy i jeszcze dołożą mandat za niedostosowanie prędkości do warunków na drodze.
Rozumiem że są znaki i takie tam.
Ale ten zakręt naprawdę k🤬a pod przeróbkę się nadaje. Z tego co wiem to tam taka mini wybój/obniżenie jest i ludzie tracą kontakt z podłożem akurat przed zakrętem.
Aż dziwne że ubezpieczalnie p🤬lą temat i płacą za naprawy o.O
Ale ten zakręt naprawdę k🤬a pod przeróbkę się nadaje. Z tego co wiem to tam taka mini wybój/obniżenie jest i ludzie tracą kontakt z podłożem akurat przed zakrętem.
Aż dziwne że ubezpieczalnie p🤬lą temat i płacą za naprawy o.O
dziennie przejeżdża tam pewnie tysiące samochodów, nikły promil się rozbija, jak dla mnie kierowcy z🤬by
~Kutang Pan
podpis użytkownika
"Może i ukąszenie świni boli, ale to rany po leszczynie goją się dłużej."~Kutang Pan
Zobaczyłem zakręt i widziałem że będzie ciekawie -D nie spodziewałem się tylko z tamtej strony.
Asfalt na całej DTŚ i większości węzłów jak jest mokry dodaje wszystkim skrzydeł
Asfalt na całej DTŚ i większości węzłów jak jest mokry dodaje wszystkim skrzydeł

Ja, baba, która jechała tam nie raz: z czym oni tam mają problem to ja k🤬a nie wiem. Tak samo dalej w Katowicach wyjazd z tunelu pod rondem. Co chwila stłuczki itd ale faktem jest, że jest tam bardzo króti odcinek na zmiany pasów, długa ciągła i przez łuk po prawej od świateł trudno zauważyc zamiary kierowców na prawych pasach no ale ludzie... bez przesady
Jak coś jest śląskie i do tego rude, to nie może być ani dobre,ani fajne,ani szczęśliwe.