Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spedolnych dwóch pasażerów i dwie shipsterzone dupodajki kończą we właściwy sposób. Bardzo satysfakcjonujące nagranie.

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
hellbwoi 2017-06-19, 14:03 112
Rozumiem, że w PL jeździ się na baczność intonując Rotę, Hymn oraz inne pieśni patriotyczne, obowiązkowo ogolony pod krawatem, w majtkach wyklętych i boże broń się powygłupiać. Biednyś ty.

Co do wypadku c🤬j wie, ani nie wiadomo jak się rozj🤬i, pobocze, opona, ani czy to wina kierwoczyni ani auta.. więc materiał raczej średni.

Daj jakiś link do źródła poczytamy.
Zgłoś
WeedLover 2017-06-19, 14:06 272
hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni

ps. Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
MajkelT 2017-06-19, 14:06 114
Trojka pasazerow moze sie nawet w trojkacie jebnac, ale kierowca ma byc czujny.Za pajacowanie za kierownica c🤬j jej w czoklet.
Zgłoś
hellbwoi 2017-06-19, 14:11 27
WeedLover napisał/a:

hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni

Rozumiem, że te gacie wyklęte cie cisną.. linku nie dałeś. Napisałbym c🤬j ci w dupę ale pewnie potajemnie lubisz, dlatego wrzuciłeś tu film gdzie 95% to wygłupy w aucie a wypadku nawet nie widać. Pewnie Ci panowie cię kręcą...

Z resztą do kogo ja pisze, widzę lewą półkulę już wyj🤬eś bo była lewa... prawej raczej brak.
Zgłoś
pakicito 2017-06-19, 14:15 4
Cytat:

Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.

ostro gościu
Zgłoś
hellbwoi 2017-06-19, 14:22 91
Tak jak pisałem, nie wiedziałem, ale sprawdziłem - strzeliła opona. Pełny film w HD.

Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-19, 15:14 10
Straciłem 50 sekund życia, a filmik urywa się w jedynym istotnym momencie... Na szczęście hellbwoi zaspokoił moja potrzebę. ^^
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-19, 15:29 6
A tam, najgorsze jest to że przez te dwie p🤬dy siedzące z tyłu, brody są kojarzone dzisiaj jako znak pedalstwa, nad czym bardzo ubolewam :/
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-19, 15:32 9
@up
A co, jesteś pedałem i nienawidzisz bród, czy jakimś k🤬a brodaczem i nienawidzisz pedałów
Zgłoś
Alonso 2017-06-19, 16:06 3
Obie mi wyglądają na właścicielki kotów. A oni chyba jeszcze mieszkają z mamusiami - jak Jarosław. O! przepraszam, Jarosław nie mieszka.
Zgłoś
Wiewór 2017-06-19, 16:28 16
dupodajki? a skąd wiesz?
łatwo się ocenia innych. K🤬ami nazywają kobiety najczęściej samotni konobijcy... po prostu żal ci ściska jaja, że każdy r🤬a w ty na ręcznym jebiesz tak, że masz już ręce przetarte do kości

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
beegos 2017-06-19, 16:42 1
Pedały nie noszą brudek tylko zwykłe lemingowe cioty .
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-19, 17:09 11
k🤬a, ile się tu strustrowanych ludzi wypowaida pod filmem. Wniosek jest taki, że jak ktoś wygląda inaczej niż oceniający to od razu pedał/ż🤬d/c🤬jwieco/dz🤬ka/kociara.
Zgłoś
~Velture 2017-06-19, 17:11 4
hellbwoi napisał/a:

Tak jak pisałem, nie wiedziałem, ale sprawdziłem - strzeliła opona. Pełny film w HD.

Brawo geniuszu.
Słychać na pierwotnym filmie, że opona wyj🤬a. Nie potrzeba szukania.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie