Spedolnych dwóch pasażerów i dwie shipsterzone dupodajki kończą we właściwy sposób. Bardzo satysfakcjonujące nagranie.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Rozumiem, że w PL jeździ się na baczność intonując Rotę, Hymn oraz inne pieśni patriotyczne, obowiązkowo ogolony pod krawatem, w majtkach wyklętych i boże broń się powygłupiać. Biednyś ty.
Co do wypadku c🤬j wie, ani nie wiadomo jak się rozj🤬i, pobocze, opona, ani czy to wina kierwoczyni ani auta.. więc materiał raczej średni.
Daj jakiś link do źródła poczytamy.
hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni
ps. Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Trojka pasazerow moze sie nawet w trojkacie jebnac, ale kierowca ma byc czujny.Za pajacowanie za kierownica c🤬j jej w czoklet.
WeedLover napisał/a:
hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni
Rozumiem, że te gacie wyklęte cie cisną.. linku nie dałeś. Napisałbym c🤬j ci w dupę ale pewnie potajemnie lubisz, dlatego wrzuciłeś tu film gdzie 95% to wygłupy w aucie a wypadku nawet nie widać. Pewnie Ci panowie cię kręcą...
Z resztą do kogo ja pisze, widzę lewą półkulę już wyj🤬eś bo była lewa... prawej raczej brak.
Cytat:
Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.
ostro gościu
Tak jak pisałem, nie wiedziałem, ale sprawdziłem - strzeliła opona. Pełny film w HD.
Konto usunięte
2017-06-19, 15:14
Straciłem 50 sekund życia, a filmik urywa się w jedynym istotnym momencie... Na szczęście hellbwoi zaspokoił moja potrzebę. ^^
Konto usunięte
2017-06-19, 15:29
A tam, najgorsze jest to że przez te dwie p🤬dy siedzące z tyłu, brody są kojarzone dzisiaj jako znak pedalstwa, nad czym bardzo ubolewam :/
Konto usunięte
2017-06-19, 15:32
@up
A co, jesteś pedałem i nienawidzisz bród, czy jakimś k🤬a brodaczem i nienawidzisz pedałów
Obie mi wyglądają na właścicielki kotów. A oni chyba jeszcze mieszkają z mamusiami - jak Jarosław. O! przepraszam, Jarosław nie mieszka.
dupodajki? a skąd wiesz?
łatwo się ocenia innych. K🤬ami nazywają kobiety najczęściej samotni konobijcy... po prostu żal ci ściska jaja, że każdy r🤬a w ty na ręcznym jebiesz tak, że masz już ręce przetarte do kości
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Pedały nie noszą brudek tylko zwykłe lemingowe cioty .
Konto usunięte
2017-06-19, 17:09
k🤬a, ile się tu strustrowanych ludzi wypowaida pod filmem. Wniosek jest taki, że jak ktoś wygląda inaczej niż oceniający to od razu pedał/ż🤬d/c🤬jwieco/dz🤬ka/kociara.
hellbwoi napisał/a:
Tak jak pisałem, nie wiedziałem, ale sprawdziłem - strzeliła opona. Pełny film w HD.
Brawo geniuszu.
Słychać na pierwotnym filmie, że opona wyj🤬a. Nie potrzeba szukania.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !