Daje oryginał bo mi się nie chce przepisywać
Cytat:
PRZESTROGA DLA TYCH PIRATÓW NA JERZMANÓWCE
SOBOTNI WYPADEK
ZOBACZCIE IDIOTĘ BO INACZEJ NIE MOZNA O NIM POWIEDZIEC
JECHALISMY ZA NIM
ZOBACZCIE JAK WYLECIAŁ Z AUTA PRZEZ BAGAZNIK NA DRUGA STRONE JEZDNI UDERZAJĄC ORGANIZMEM W ZNAK DROGOWY
Cytat:
przeżył ale walczy o życie w szpitalu
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Codzienne jeżdżę tą trasą - tam się dzieją cyrki. To dojazdówka zdecydowanej większości okolicznego miasta i miejscowości do KGHM-u. Walą tamtędy górnicy dzień w dzień, na pamięć. Niestety.
Tyle Jezusów a nie pomogło szok.
Konto usunięte
2019-09-09, 22:13
Głupi c🤬j naraża życie innych, lepiej aby nigdy więcej nie mógł prowadzić samochodu, bo się do tego nie nadaje.
I jak, pojawił się ten jezus?
Wiem że nie
Jakieś nowy system bezpieczeństwa w tych samochodach? Tak się obsrał, że aż papier toaletowy wystrzeliło.
Tatun napisał/a:
Aż mu się serpentyna rozwinęła, zwycięzca.
wg mnie to papier toaletowy
podpis użytkownika
Dupa apud
Jak tępym trzeba być aby w taką pogodę zap🤬lać i wyprzedać na zakrętach?! szczególnie w marnej imitacji samochodu jaką jest 2206 i pewnie z oponami ze szrotu "bo jeszcze jest bieżnik".
Musiałem obejrzeć filmik 3 razy żeby zauważyć o co chodzi, bo 2 pierwsze szukałem ciagle gdzieś Jezusa w tle
....profesjonalnie wykonane jebniecie bez udziału osób postronnych, pięknie.
Wyskoczył na sranko. Srajtaśma za nim. O co te zamieszanie?
Wy dzbany xd mam 206 jako drugie auto do pracy i wyprzedzam nim jak poj🤬y xd dzisiaj podobnie wyprzedzilem lamusa a potem mu sie wspomnialo ze ma jednak wiecej mocy i przyspieszyl jak juz go wyprzedzilem xd uprzedzam - nie, nie nagram jak wp🤬lam sie pod tira c🤬je
Jezu, Jezu, Jezu, Jezu ...JezuJezuJezujezuJezu.......
Może faktycznie jechał za szybko... Ale jak mnie wk🤬ia jak jadę w trasę w deszcz (począwszy od małej mżawki po ulewę) i 3/4 kierowców sp🤬olin jedzie 30-40 mniej niż ograniczenie... K🤬a na średnicówce gdzie jest 100 ograniczenie to przy małym deszczu już p🤬dy jadą 60-70...
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Skoro jest w szpitalu to miejmy nadzieje że tam umrze...
spadochron mu się nie rozwinął

za wolno jechał
Katapultował się, ale widać że spadochron nawalił