Chłopaki pojechali na najebkę do imprezowego "miasteczka", wypili trochę i jeden dostał wp🤬l, trzeba było jechać do szpitala, więc drugi pijany kolega stw, że go zawiezie. Poszyty wracał już spowrotem na imprezkę, ale nie dojechał. Uderzenie w drzewo przy 140km/h, auto aż stanęło dęba. Poszyty kolega zmarł na miejscu, brak śladów hamowania.
Fejk jak w nfs waliłem w drzewa i znaki to tylko lekko zwalniałem
ejdzbikej napisał/a:
Aaale urwał! ale to było dobre! Ty pa! pa! zara urwie następnemu !
Zgiń przepadnij i nie wracaj.
A co do wypadku to przynajmniej o kilku debili mniej.
Tagi:
lancia :: kappa :: drzewo :: wypadek :: smierc na miejscu :: cycki ::
krew
I gdzie te cycki
podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Konto usunięte
2012-08-04, 22:44
Harde to drzewo xD
Trzeba poszewki wymienic na poduszkach bo sie poplamily a reszta wyglada jak salonu
Drzewo pocharatane
O cholera co się stało, że na Sadistica WKOŃCU trafiło coś sadystycznego? (pomijając Harda)
Konto usunięte
2012-08-04, 23:09
To juz nawet palantownia swoje zdjecia tu wrzuca. To ja chyba podziekuje tej stronie
Konto usunięte
2012-08-04, 23:21
Zdolna bestia.
najwiekszym zaskoczeniem jest fakt, że na zdjeciu to lancia a nie bmw!!!! czyzby firmowy outsourcing? bmw otwiera filie!!!
Wniosek: Nie jeździj po pijanemu bo jak się rozwalisz to wylądujesz na sadisticu.
ojej, kolejny skutek spożywania alkoholu...nie lepiej spalić lolka i oglądać wizualizacje w winampie przez dwie godziny?
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Konto usunięte
2012-08-05, 1:55
Foty zwłok na harda proszę.
Kiedy to się stało? Codziennie tamtędy przejeżdżam do "Skoja", a nic nie słyszałem.
Konto usunięte
2012-08-05, 7:31
To jakiś ściema to chyba nie BMW.
Konto usunięte
2012-08-05, 11:15
Stare dobre ale urwał
Tu jest sadistic tu się wrzuca kabarety i zdjęcia opuszczonych miejsc a nie takie cholerstwo