Zdrowy dzwon
Podczas treningu punktowanego Fogo Unii Leszno z Grupą Azoty Unią Tarnów doszło do groźnego upadku Janusza Kołodzieja i Mateusza Borowicza.
Do niebezpiecznej sytuacji doszło w siódmym wyścigu czwartkowego pojedynku. Na początku trzeciego okrążenia Mateusz Borowicz zahaczył o tylne koło Nickiego Pedersena. Oprócz tej dwójki na tor upadł również Janusz Kołodziej.
Zawodnicy Grupy Azoty Unii Tarnów zostali przewiezieni do szpitala. U "Koldiego" lekarze podejrzewają uraz żebra.
za sportowefakty
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-27, 23:13
konto usunięte
2014-03-27, 23:18
Co za bezsensowny sport...
~DMT
2014-03-27, 23:39
JesusChytrus, z chęcią się dowiem, jaki dla ciebie jest sensowny. Przypominam że bierki to nie sport.
konto usunięte
2014-03-28, 2:36
Kiedyś byłem na takim wyścigu. Przypadkiem. Fajna sprawa jeśłi chodzi o emocje i o dźwięk. naprawde głośno, aż ciary przechodza.
konto usunięte
2014-03-28, 19:20
@dajpieniadza na łuku się fajnie siedzi
konto usunięte
2014-03-28, 23:58
konto usunięte
2014-03-29, 17:35
nie ma to jak pomoc ze strony gapiów, szacun za reakcje kolesia w kamizelce zielonej xD
konto usunięte
2014-03-29, 17:43
JezusChrystus chce wyjść na bezwzględnego sadola hejtując wszystko a póki co zachowuje się jakby miał kompleksy bo mu koledzy włochatymi jajami po twarzy "miziają"
@ JezusChytrus
a ja się zgadzam, żużel to nie sport. no teraz czas na Was, hejtujcie...
Ktoś chciał więcej info więc : Koldiemu oprócz potłuczeń nic poważnego się nie stało , Borowicz bedzie pauzować przez 6-8 tygodni , niestety Dzik (czerwony kask) nie mógł przeciez odpuścić nawet w sparingu i Unia Tarnów zacznie sezon w osłabieniu