Mało brakowało i tipsiara skręciła by kierownicą a wtedy COMBO

Dlaczego na torze wyścigowym ,niema obowiązku udzielania pomocy ofiarom wypadku?
@UP bo powodujesz w ten sposób większe ryzyko kolejnego wypadku zatrzymując się. Są tam specjalne służby które mają zadanie udzielić pomocy
Dlaczego nie ma obowiązku pomagać?? Bo to jest k🤬a TOR WYŚCIGOWY. Nie wiem jak w Europie, ale w Ameryce, na wyścigach nascar, gdy wydarzy się wypadek, to kierowca MUSI wyprzedzić/wyminąć miejsce wypadku na PEŁNYM GAZIE. Dopiero jak będzie odpowiednia flaga może zwolnić bądź się za trzymać. Jak wyobrażasz to sobie?? Jedzie jakiś wariat, rozbija się, za nim jedzie inny, i nagle hamuje bo musi pomóc koledze?? A co z resztą?? Efekt domina??
OK na filmiku nie widzimy profesjonalnego wyścigu, wygląda to jak trening, albo po prostu przejażdżka wykupiona, tylko po to aby sobie pojeździć na torze (to mi wygląda na Nurburgring) ale to dalej profesjonalny tor wyścigowy. Poza tym, to porsche na wrak z dwoma trupami wewnątrz. Kierowa i ewentualny pasażer prawdopodobnie przeżyli...
OK na filmiku nie widzimy profesjonalnego wyścigu, wygląda to jak trening, albo po prostu przejażdżka wykupiona, tylko po to aby sobie pojeździć na torze (to mi wygląda na Nurburgring) ale to dalej profesjonalny tor wyścigowy. Poza tym, to porsche na wrak z dwoma trupami wewnątrz. Kierowa i ewentualny pasażer prawdopodobnie przeżyli...
podpis użytkownika
Cola
Baba w pysk powinna dostać. Coś się dzieje na drodze, a ta faceta za ręce łapie. No ja p🤬le.

cola1111 napisał/a:
to mi wygląda na Nurburgring
Nie zeby nie pisalo.....

już z przyzwyczajenia macha tą rączką

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
cola1111 napisał/a:
Poza tym, to porsche na wrak z dwoma trupami wewnątrz.
P🤬lisz bo bez sensu.
zagiel1111 napisał/a:
Nie zeby nie pisalo.....![]()
e tam, daj chłopakowi pobyć ekspertem przez chwilę

podpis użytkownika
o c🤬j chodzi w podpisie?już wiem