Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek Roberta Kubicy - Robert Kubica
w................w • 2011-02-06, 16:24
Ronde di Andora wypadek zdazył sie na 6 km wyścigu.

Według portalu Autoklub, samochód uderzył w barierę i został poważnie uszkodzony. Aby wydobyć Kubicę z rozbitego auta, trzeba było rozciąć karoserię. Pilot Jakub Gerber nie odniósł obrażeń. Kubica został przetransportowany helikopterem do szpitala.

Fabia mocno uderzyła w barierę - oes został przerwany. Roberta trzeba było wycinać z rozbitego samochodu. Kubie Gerberowi nic się nie stało. Robert był przytomny i rozmawiał z lekarzami. Nie ma informacji o obrażeniach kierowcy. Kubicę przewieziono do szpitala.

- Jestem OK - poinformował na Facebooku Jakub Gerber, który towarzyszy Robertowi w drodze do szpitala.

Polski kierowca był przytomny.

Dziennik "Savona News" pisze o "kilku złamaniach". Wymienia się kość udową.

Robert Kubica znajduje się w szpitalu Santa Corona w Pietra Ligure.

Grzegorz Możdżyński F1 Racing zamienił kilka słów z ojcem kierowcy. Artur Kubica był mocno zdenerwowany. - Usłyszałem, że paskudnie to wygląda - relacjonował dziennikarz na antenie TVN24. - Jeśli rzeczywiście doszło do złamania, Robert będzie musiał spędził kilka miesięcy na rehabilitacji. Mówię to jako człowiek, który wychodzi z takiego złamania - dodał Możdżyński.

Oby powrot do zdrowia byl tak szybki, ze zdazy wystartowac w najblizszym GP

No i dla przypomnienia.

2007 roku na torze Formuły 1. W barwach BMW Sauber Polak rozbił się na 27. okrążeniu podczas GP Kanady

Oby powrot do zdrowia byl tak szybki, ze zdazy wystartowac w najblizszym GP
Zgłoś
Z................y 2011-02-07, 13:17 6
Cytat:

W sieci pojawił się film wideo kręcony z samochodu Mauro Moreno, który na trasie rajdu jechał za Robertem Kubicą.
Moreno jechał 60 sekund za Kubicą. Na filmie widać jak po opuszczeniu miasta dojeżdża do miejsca, w którym rozbił się Polak. Dookoła wraku pojazdu gromadzą się kibice, widać także zszokowanego pilota Jakuba Gerbera, który wydostał się z samochodu i prosi kolegów o pomoc. Zszokowani kierowcy natychmiast wychodzą z pojazdu. "W tym miejscu zawsze rzuca" - mówi Moreno.

Akcja zaczyna się w 3.15.

Wcześniej możecie posłuchać pięknego włoskiego języka.

Zgłoś
w................o 2011-02-07, 14:10 1
Sadistic to wp żeby takie filmiki wrzucać? opanujcie się ludzie
Zgłoś
Massivee 2011-02-07, 14:11
Eee by mogli nadać nagranie z samego pojazdu Kubicy, jak p🤬lnął a nie same gówna.
Zgłoś
awful 2011-02-07, 14:27
W dniu dzisiejszym, Koło Krewnych i Znajomych Męczeńsko Poległych w Smoleńsku, złożyło na ręce KRRiT protest przeciwko zabieraniu czasu antenowego należnego Tragicznemu Zamachowi Smoleńskiemu, przez wiadomości o wypadku Roberta K. W niedzielę 06.02 słowo 'Smoleńsk' pojawiło się w telewizji publicznej zaledwie zaledwie 13x zamiast zwyczajowego 2 654 872.

Jednocześnie odbył się pochód zainteresowanych obchodami Dnia bez Smoleńska, którzy w ten sposób manifestują swoją wdzięczność Robertowi za jego poświęcenie.
Zgłoś
t................m 2011-02-07, 14:43
Daje sobie c🤬ja uciąć, że ruscy w tym maczali palce.
Zgłoś
k................u 2011-02-07, 15:21
thcm napisał/a:

Daje sobie c🤬ja uciąć, że ruscy w tym maczali palce.

Więc mamy nadzieję, że maczali.
Zgłoś
D................i 2011-02-07, 15:26 1
wisniazio napisał/a:

@up
Jeśli sam udzielasz się na sweet brokaciku to już nie mój problem. Co to w ogóle do c🤬ja jest sweet brokacik???

moja siostra wraz z jej armia pokemonow doprowadza mnie do k🤬icy otwierajac ta strone na moim wspanialym komputerze
Zgłoś
Prozac 2011-02-07, 15:27 1
reszta sk🤬ysynow jechala dalej....
Zgłoś
neoniasty 2011-02-07, 15:39
@up
nie pojechali dalej bo przerzutki shimano im sie zj🤬y
Zgłoś
koolowsky 2011-02-07, 16:13
@Prozac
a co mieli się k🤬a zatrzymać, stać i oglądać?od udzielania pomocy jest kto inny...
Zgłoś
e................8 2011-02-07, 16:13
dr_dex podobno to cie starzy adoptowali
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-02-07, 16:17
dr_dex napisał/a:

Podobno auto uderzyło najpierw w jakąś brzozę, której wczesniej tam nie było. Pare sekund po wypadku dało się także słyszeć strzały

k🤬a jest cholernie duża grupa użytkowników którzy piszą taką pierdołe pod każdym wypadkiem etc
Zgłoś
H................a 2011-02-07, 17:27
artur kubica...
Zgłoś
Maciek121 2011-02-07, 17:47
Wy to się k🤬a znacie! To Rosjanie dalej testują swój Promień Śmierci i Maszynę do Wytwarzania Sztucznej Mgły! Najpierw Smoleńsk ,później ten wypadek w Nowym Mieście teraz Kubica!
Zgłoś
T................k 2011-02-07, 18:30
Kozogłowy napisał/a:

Dobra, bo inaczejs się już chyba nie da:

Wyp🤬alać z tym smoleńskiem, ze strzałami w którejś sekundzie, z tuskiem, putinem i zasadzonym drzewem. To jest kurewsko nudne.
Powiadam wam, wyp🤬alać.

Sam wyp🤬alaj pajacu. Odrobiłeś już lekcje c🤬o.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie