Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek Roberta Kubicy - Robert Kubica
Konto usunięte • 2011-02-06, 16:24
Ronde di Andora wypadek zdazył sie na 6 km wyścigu.

Według portalu Autoklub, samochód uderzył w barierę i został poważnie uszkodzony. Aby wydobyć Kubicę z rozbitego auta, trzeba było rozciąć karoserię. Pilot Jakub Gerber nie odniósł obrażeń. Kubica został przetransportowany helikopterem do szpitala.

Fabia mocno uderzyła w barierę - oes został przerwany. Roberta trzeba było wycinać z rozbitego samochodu. Kubie Gerberowi nic się nie stało. Robert był przytomny i rozmawiał z lekarzami. Nie ma informacji o obrażeniach kierowcy. Kubicę przewieziono do szpitala.

- Jestem OK - poinformował na Facebooku Jakub Gerber, który towarzyszy Robertowi w drodze do szpitala.

Polski kierowca był przytomny.

Dziennik "Savona News" pisze o "kilku złamaniach". Wymienia się kość udową.

Robert Kubica znajduje się w szpitalu Santa Corona w Pietra Ligure.

Grzegorz Możdżyński F1 Racing zamienił kilka słów z ojcem kierowcy. Artur Kubica był mocno zdenerwowany. - Usłyszałem, że paskudnie to wygląda - relacjonował dziennikarz na antenie TVN24. - Jeśli rzeczywiście doszło do złamania, Robert będzie musiał spędził kilka miesięcy na rehabilitacji. Mówię to jako człowiek, który wychodzi z takiego złamania - dodał Możdżyński.

Oby powrot do zdrowia byl tak szybki, ze zdazy wystartowac w najblizszym GP

No i dla przypomnienia.

2007 roku na torze Formuły 1. W barwach BMW Sauber Polak rozbił się na 27. okrążeniu podczas GP Kanady

Oby powrot do zdrowia byl tak szybki, ze zdazy wystartowac w najblizszym GP
Zgłoś
uookie 2011-02-07, 18:57 4

tak mi się skojarzyło, po dzisiejszej fali dupowatorów

SoulSeek feed:
[19:19][zydzior...] ksiadz chodzi po koledzien i rozdaje swiete obrazki kubicy
[19:20][zydzior...] gdyby kubica zginal mialby szanse byc pochowany na wawelu

podpis użytkownika

fb.com/uookie
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-07, 19:00
to jest nasz rodak a wy sobie ku*** beke robicie...

czytając te komentarze mam ochotę każdemu zrobić to samo co i stało sie Kubicy...

na pewno 90% by nie przeżyło a reszta by sie osrała ze strachu...
Zgłoś
Janusz~ 2011-02-07, 19:01 2
Tucuk, ahahaha

jaki odważny! Rodzice tak do Ciebie mówią i się nauczyłeś na pamięć?

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
Janusz~ 2011-02-07, 19:21 1
Kozogłowy, ja w gimnazjum mogłem brać "kropki". Tucuk może Ty też weź?

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-07, 21:34 1
WRC okazało się dla Kubicy barierką nie do pokonania.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-08, 1:02
hmmm...podsumowujac komentarze, polowa ludzi zrobila sobie z tematu pod zarcik, wyscig kto ma lepsze teksty, aby tylko zdobyc piwko...zapewne, ale niestety nie oto chodzilo. Zamiast sie zmartwic mozliwym brakiej Polaka, ktory nas reprezentuje i nawet mu to wychodzi, nikomu niezawinil i niezawadza! to wy korwa bawicie sie jak dzieci w klockami lego. Jak nie masz chodz odrobiny szacunku i zrozumienia to bierz swych korwa koleszkow, lopatke, grabki w lape i zap🤬lac do piaskownicy, tam mozecie ewentualne porzucac haslami. A wieczorem spytaj sie rodziców, poczytaj w internecie jak byc dobrym czlowiekiem i odnosic sie jak czlowiek!!! Chyba ze wam to niedane...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-08, 2:09
@up
eeeeee nie wiem jak tu trafiles, moze ci ktos adres wpisal w przegladarke i nie skumales jego znaczenia ale no tego yhm no wiec
wez ty czlowieku wyp🤬alaj stad na onet albo inne wp.
ten portal jest wlasnie od tego zeby miec beke jak ktos rozp🤬oli sobie pol ciala bo chcial sie zabawic.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-08, 3:03
ZooL napisał/a:

@up
eeeeee nie wiem jak tu trafiles, moze ci ktos adres wpisal w przegladarke i nie skumales jego znaczenia ale no tego yhm no wiec
wez ty czlowieku wyp🤬alaj stad na onet albo inne wp.
ten portal jest wlasnie od tego zeby miec beke jak ktos rozp🤬oli sobie pol ciala bo chcial sie zabawic.

wejdz na harda bedziesz mial beke, jak cie to bawi raczej nie tak cos z twoja i tak pusta glowa.....
Zgłoś
Janusz~ 2011-02-08, 9:47
whitewidow, Posłuchaj się kolegi wyżej i naprawdę nie wchodź tutaj.
To jest sadistic. Nie wrzuta, nie yoemonster, nie komixxy, ani nawet nie youtube.

Pomyliłeś adresy.

podpis użytkownika

Zgłoś
LadyBergamoth 2011-02-08, 14:39
whitewidow napisał/a:

hmmm...podsumowujac komentarze, polowa ludzi zrobila sobie z tematu pod zarcik, wyscig kto ma lepsze teksty, aby tylko zdobyc piwko...zapewne, ale niestety nie oto chodzilo. Zamiast sie zmartwic mozliwym brakiej Polaka, ktory nas reprezentuje i nawet mu to wychodzi, nikomu niezawinil i niezawadza! to wy korwa bawicie sie jak dzieci w klockami lego. Jak nie masz chodz odrobiny szacunku i zrozumienia to bierz swych korwa koleszkow, lopatke, grabki w lape i zap🤬lac do piaskownicy, tam mozecie ewentualne porzucac haslami. A wieczorem spytaj sie rodziców, poczytaj w internecie jak byc dobrym czlowiekiem i odnosic sie jak czlowiek!!! Chyba ze wam to niedane...

Poproś wieczorem rodziców by nauczyli cię pisać - chyba że to dziedziczne...

podpis użytkownika

Moje hobby
Zgłoś
mcmt 2011-02-08, 16:12
Ładne p🤬lnięcie było, jeszcze tak spenetrowanego auta przez barierkę nie widziałem...
tvn24.pl/-1,1692023,0,1,zobacz--jak-sie-rozbil-kubica,wiadomosc.html

Ale najbardziej wk🤬iają mnie media.... Jeszcze wczoraj miał mieć rękę ucinaną w kolanie a dziś tvn24.pl/0,1692014,0,1,porusza-rekami--zjadl-sniadanie--usmiecha-sie,w...

Ktoś jeszcze gdzieś pisał, że udeżył w kościół... Może jeszcze słychać było strzały? Pozatym komenda barierka padła pewnie zbyt późno a sędziowie powinni kazać mu odejść na drugi krąg, ze względu na pogodę... Ciekawe co na to Macierewicz?

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-08, 16:59 2
LOL

Czy tylko ja to tam widze?
Zgłoś
mcmt 2011-02-11, 3:14
Okazuje się, że Robert to... kot tvn24.pl/12694,1692335,0,1,robert-jest-jak-kot,wiadomosc.html

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
hugoboss17 2011-02-12, 15:00

Edit:// Ja p🤬le.. to jest czarny humor Wy P🤬dy, ogarnąć się, albo wyk🤬iać trzymać za jego zdrowie kciuki na facebook'u.
irish 2011-02-12, 15:04
przykro mi, ale to nie jest k🤬a śmieszne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie