K🤬a oczu nie macie... za nisko lecieli.
p................k
2019-03-12, 21:35
Tutaj marka nie ma nic do rzeczy. Zap🤬lanie + odrywanie uwagi kierowcy i mamy to co mamy.
A gdzie są te ciężko ranne 17 latki?
Jak masz zamiar zamieszczać taki syf bez ofiar, to na przyszłość nic nie zamieszczaj.
Żenada, a nie Sadistic.
shoe5maker napisał/a:
Kierowca chciał żeby świnie miały kisiel w majtkach, a wyszła nutella.
Świnia to ty jesteś i twoja stara. Prostaku żałosny.
Wieśniacki wypadek z udziałem Hondy a nie BMW. Pewnie niejeden sadol jest w gorszym szoku od tego 23latka z Hondy.
Wypadek młodzików bez wyobraźni na zadupiu Polski. Nowe, nie znałem.
A tak na serio, to k🤬a zawsze, ale to zawsze taki wypadek ma miejsce we wiochach na Podlasiu, Podkarpaciu, Lubelszczyźnie itp. Ja rozumiem, że w takich rejonach nie ma za dużo rozrywek do wyboru. Że tak generalnie to wybór na spędzenie weekendu sprowadza się do naj🤬ia się albo pościgania samochodem. No ale jak małą wyobraźnię trzeba mieć, żeby zap🤬lać z obcymi ludźmi na pokładzie, po krętych i nierównych drogach jakąś starą Hondziną?
Ja tu nie chcę wyjść na kogoś kto się śmieje z wsi w Polsce, bo nie wszystko może być miastem i w kraju wsie są potrzebne, ale rozwala mnie ta zależność, że jak jakaś młoda grupka w samochodzie się rozp🤬oliła, to w 95% ma to miejsce właśnie gdzieś, gdzie psy dupami szczekają. Rozumiem, że w miastach nie zawsze jest gdzie zap🤬lać, a jak jest gdzie to te duże miasta mają lepsze drogi, więc wypadków mniej. No ale generalnie nawet jak ktoś mieszka w mieście to wystarczy odjechać trochę za miasto żeby trafić na takie same drogi. A jakoś się nie słyszy żeby takie zdarzenia miały miejsca pod Poznaniem, Warszawą, Wrocławiem, Trójmiastem czy w GOPie.
marinis ty jakiś niedoj🤬y jesteś czy co ?
P................u
2019-03-13, 21:46
marinis napisał/a:
A gdzie są te ciężko ranne 17 latki?
Jak masz zamiar zamieszczać taki syf bez ofiar, to na przyszłość nic nie zamieszczaj.
Żenada, a nie Sadistic.
Świnia to ty jesteś i twoja stara. Prostaku żałosny.
Za te ciśnięcie po rodzinie powinni Cię tak z 2x przec🤬lić frajerski śmieciu opluty. Po tym jak cisną po rodzicach najlepiej rozpoznać frajernie i łochów j🤬ych. Leszcz bez zasad.
Ukesu napisał/a:
Gorzej.
znajomy który był na interwencji mówił że licznik zatrzymał się na 230km/h ... cud że żyją chociaż na razie nie wiadomo bo małolaty w cięzkim stanie.
Ukesu napisał/a:
Szukam dobrych materiałów na Sadistic, a nie mogę znaleźć.
Sama cenzura, żeby tej stronki nie zamknęli.
Gdyby ktoś zamieścił zdjęcia ofiar tego wypadku, to ten temat zostałby szybko usunięty, a tak skoro bez ofiar to sobie leży i nikt go nie usunie.
marinis napisał/a:
Szukam dobrych materiałów na Sadistic, a nie mogę znaleźć.
Sama cenzura, żeby tej stronki nie zamknęli.
Gdyby ktoś zamieścił zdjęcia ofiar tego wypadku, to ten temat zostałby szybko usunięty, a tak skoro bez ofiar to sobie leży i nikt go nie usunie.
Sam sobie odpowiedziałeś, na tym portalu nie masz czego szukać. W ogóle widzę, że coraz bardziej wk🤬iony jesteś, że pedo materiałów ci nikt pod nos nie rzuca
Foxlifejenkins napisał/a:
Sam sobie odpowiedziałeś, na tym portalu nie masz czego szukać. W ogóle widzę, że coraz bardziej wk🤬iony jesteś, że pedo materiałów ci nikt pod nos nie rzuca
Ty jesteś upośledzony umysłowo, a w dodatku dumny ze swojego niedorozwinięcia.
Rodzice ciebie za często bili po głowie.
Bym ci napluł na ryja gdybym ciebie spotkał.