Cytat:
kubisuem puchatką
no k🤬a weźcie mnie tu i teraz zastrzelcie - widać że w jesteś z pokolenia które o Puchatku słyszało tylko na kwejku.
no chyba że po prostu jesteś pop🤬lony to przepraszam.
Fammas napisał/a:
no k🤬a weźcie mnie tu i teraz zastrzelcie - widać że w jesteś z pokolenia które o Puchatku słyszało tylko na kwejku.
no chyba że po prostu jesteś pop🤬lony to przepraszam.
Jestem pop🤬lony. Przepraszam ze zbeszczesciłem imię Twojegu ulubionego bohatera z dziecinstwa przekręcając je. Chcesz się przytulić?

Z Kubusiem JAKIM k🤬a?
Teraz weź się gimbusiełkę jebnełke w pusty łebełke... K🤬a wasza mać.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Teraz weź się gimbusiełkę jebnełke w pusty łebełke... K🤬a wasza mać.
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
Myśle, że podpis jednego z użytkowników na temat Puchałke etc. jest jak czekoladki Merci, wyraża więcej niz 1000 słów!
Wszystko ładnie pięknie tyle, że Winnie the Pooh, a konkretnie Winnie to imię żeńskie.
K🤬a zapomniałem że to Sadistic.
K🤬a zapomniałem że to Sadistic.
No nie pomyslal bym ze znajdzie sie tyle obroncow prawdziwego imienia pchlarza:F
I gratuluje nowej mody na nazywanie wszystkich gimbusami:)
I gratuluje nowej mody na nazywanie wszystkich gimbusami:)
up up up hahahaha rozj🤬eś klimat tym komentarzem humor mi poprawiłeś jak nic

Wybacz, ale nie chodzi tu o obronę imienia, czy cholera wie czego. Tu chodzi o to, że wszystkie j🤬e GIMBUSY dodają w każdym miejscu to swoje j🤬e -ałke czy -ełke... Puchałke, k🤬ełke, kałę... To jest j🤬a patologia! Chcecie nak🤬iać ełkami, to się popiszcie tym na polskim, o ile nie sp🤬alacie z lekcji bo "szkoła jes dla ćot i h🤬j i jotpe kórfa!"
A co do mody nazywania gimbusami, to po prostu oszczędność klawiatury. Szybciej napisać "gimbus", niż "ten p🤬lony niepełnosprytny debil o IQ niedorozwiniętej ameby"
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
A co do mody nazywania gimbusami, to po prostu oszczędność klawiatury. Szybciej napisać "gimbus", niż "ten p🤬lony niepełnosprytny debil o IQ niedorozwiniętej ameby"
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,

To jest komiks z amelinium i go nie pomalujesz. No chyba że masz farbę amalinijową.

tashi napisał/a:
Jestem pop🤬lony. Przepraszam ze zbeszczesciłem imię Twojegu ulubionego bohatera z dziecinstwa przekręcając je. Chcesz się przytulić?![]()
nie jestes pop🤬lony jestes niedouczonym przedstawicielem pokolenia przyglupow twoj mozg sie juz nie rozwinie cale zycie bedziesz zj🤬y