Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2022-08-21, 19:10 11
latanie na niskim pułapie we mgle nad zalesionymi wzgórzami to idiotyzm bo uderzenie łopatami w wierzchołki drzew to juz tylko konsekwencja debilizmu... amatorzy z pierwszej łapanki a nie piloci, ha tfu!!
Zgłoś
Cycu320 2022-08-21, 19:12 4
Pilot skończony idiota. W taką pogodę śmigłowcem nad grzbietem góry na tej wysokości. Co on myślał? Że leci myśliwcem?

podpis użytkownika

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
nowynick 2022-08-21, 19:24 13
Halman napisał/a:

latanie na niskim pułapie we mgle nad zalesionymi wzgórzami to idiotyzm bo uderzenie łopatami w wierzchołki drzew to juz tylko konsekwencja debilizmu... amatorzy z pierwszej łapanki a nie piloci, ha tfu!!

Cycu320 napisał/a:

Pilot skończony idiota. W taką pogodę śmigłowcem nad grzbietem góry na tej wysokości. Co on myślał? Że leci myśliwcem?

może usłyszał od przełożonego przez słuchawki "śmiało, zmieścisz się"?
Zgłoś
MYKELE 2022-08-21, 19:26 2
Nawet gdyby chciał wyżej to nie poleci bo wysoko za rzadkie powietrze, a śmigłowiec za słaby i jeszcze trafił na prąd zstepujacy
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-21, 19:30
A propos prezydenta:
Ulubione kobiety Kwaśniewskiego:
Róż wódki
Zgłoś
Halman 2022-08-21, 19:30 1
BarmanInternetu napisał/a:

Nawet gdyby chciał wyżej to nie poleci bo wysoko za rzadkie powietrze, a śmigłowiec za słaby i jeszcze trafił na prąd zstepujacy

nie wydaje mi się; panama to nie sierra w peru; przykozaczyć chcieli co oni to nie są i zeszli za ostro
Zgłoś
Bqesii 2022-08-21, 20:11 1
Co za k🤬a z🤬b od razu mógł oczy zamknac
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-21, 20:25 1
Las brzozowy a śmigłowiec ochrzcili tupolev . Przypadek ?
Zgłoś
angel_punx 2022-08-21, 20:53
Przypadek, nie sądzę.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-08-21, 21:36 5
Ten śmigłowiec to helikopter. Nie każdy śmigłowiec to helikopter. Są jeszcze śmigłowce poziomego startu płatowce i dwu płatowce. Wk🤬ia mnie ta idiotyczna terminologia to tak jak mówienie na każdą myjkę ciśnieniową że to kärcher.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
~Beny 2022-08-21, 21:41 4
OpenStreetMaps napisał/a:

Ten śmigłowiec to helikopter. Nie każdy śmigłowiec to helikopter. Są jeszcze śmigłowce poziomego startu płatowce i dwu płatowce. Wk🤬ia mnie ta idiotyczna terminologia to tak jak mówienie na każdą myjkę ciśnieniową że to kärcher.

Żyłka kiedyś Ci pęknie, zobaczysz

pl.wikipedia.org/wiki/Pospolicenie_nazw_marketingowych

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
croyna 2022-08-21, 22:34 1
by trzymał stery zamiast kręcić tik toki to by nie spadli
Zgłoś
Lexter 2022-08-21, 22:59
Znowu brzoza ?
Zgłoś
Jacek86s 2022-08-21, 23:09
OpenStreetMaps napisał/a:

Pewnie mokry siur na widok adidasów marki Nike, Reebok
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie