Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Wypadek + tata sadol :)
Arturoo21 • 2014-08-22, 22:01
Wracając do domu nagrałem wypadek motocyklisty, jednemu się udało, drugiemu już nie. Nikomu nic się nie stało na szczęście motocyklisty/ na Wasze już nie koniecznie A do tego jeszcze komentarz tatki

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mateelv 2014-08-23, 10:21
Powiedzcie mi gdzie tam Tico widzicie x(
Zgłoś
KingOfDarkness 2014-08-23, 10:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PanGrzanka 2014-08-23, 10:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
321konio 2014-08-23, 13:58
Zgłoś
BarteQk 2014-08-23, 14:39 1
jakie wina kierowcy samochodu, jakie zajechanie drogi? Włączony kierunkowskaz, podwójna ciągła, skrzyżowanie, pasy, a wy mówicie o winie kierowcy samochodu
Zgłoś
Sonal 2014-08-23, 15:03
Do wszystkich bez prawka i z prawkiem za łapówki. 95% rozstrzygnięć sądów w takich sytuacjach obarcza wina skręcającego w lewo. I tyle... możecie się spianć, miec ból dupy itp.... ale z sądem trudno wygrać.
Zgłoś
Deoknife :) 2014-08-23, 15:11
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-23, 17:33 1
Leppera słyszę w tym widełu !
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-08-23, 19:58 2
Zgłoś
sprytny.k 2014-08-23, 20:12 2
Nie chce was martwić ale osoba kierująca pojazdem i wykonywująca manewr powinna się uprzedzić czy pas jest wolny. Upewniła się z przodu. Nie popatrzyła do tyłu. Pas był zajęty i kropka. Wiem z doświadczenia, że wina kierowcy samochodu. Miałem taką samą sytuację.
Zgłoś
Sonal 2014-08-24, 0:29
sprytny.k napisał/a:

Nie chce was martwić ale osoba kierująca pojazdem i wykonywująca manewr powinna się uprzedzić czy pas jest wolny. Upewniła się z przodu. Nie popatrzyła do tyłu. Pas był zajęty i kropka. Wiem z doświadczenia, że wina kierowcy samochodu. Miałem taką samą sytuację.

Sprytny - jak widać powyżej - głąbom nie wytłumaczysz...Szkoda na nich klawiatury...
Zgłoś
KingOfDarkness 2014-08-24, 11:37 1
Zgłoś
Rezor 2014-08-24, 12:27 1
Zgłoś
KingOfDarkness 2014-08-24, 13:21
Może źle się wyraziłem - Chodzi o to, że policja na miejscu wypadku po tym patrzy i wstępnie ustala przebieg wydarzeń. Linia ciągła nie zawsze jest wyznacznikiem. Ja nie nakręcam idiotów żeby myśleli, że są bezkarni tylko tak to czasami działa w PL. Sam, jak pisałem już wcześniej, bym z miejsca karał wyprzedzających i to ostro, ale nie chciałbym się znaleźć w sytuacji kiedy przy skręcie w lewo ktoś się we mnie wpieprza... nawet jak mial podwójną ciągłą i zakaz wyprzedzania.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem