Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Wypadek + tata sadol :)
Arturoo21 • 2014-08-22, 22:01
Wracając do domu nagrałem wypadek motocyklisty, jednemu się udało, drugiemu już nie. Nikomu nic się nie stało na szczęście motocyklisty/ na Wasze już nie koniecznie A do tego jeszcze komentarz tatki

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-08-22, 22:07 54
Tatuś ekspert od wypadków jak i maszyn rolniczych
Zgłoś
diegoYam 2014-08-22, 22:15
Wygląda na to, że to tico ma pole siłowe. Pewnie kupione 15 lat temu w full wyposażeniu.
Zgłoś
Oberstgruppenführer 2014-08-22, 22:16 15
tata z zawodu instruktor nauki jazdy
Zgłoś
oska152 2014-08-22, 22:18 6
motocyklista chyba byl zajety patrzeniem w lusterka ! juz sie nie moge doczekac 250 na drogach moze w koncu hard sie ozywi i przy okazji admin nalozy embargo na ruskie filmiki , chwalmy to co Polskie D
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-22, 22:20 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-22, 22:25 221
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-22, 22:31 28
gurgul99@

Opowiedz nam jak to jest mieć w dupie czarne dildo?!
Zgłoś
mateusos 2014-08-22, 22:32 5
Zgłoś
Arturoo21 2014-08-22, 22:36 10
@Gurgul99
Szybszy uszkodził motocykl? Tak się składa że przed tą miejscowością ich wyprzedziłem no ale tak, Ty wiesz lepiej bo przecież jechałeś za mną nie?

@mateusos
A widziałeś może dalszy ciąg filmu? NIE,no ale jak tak bardzo chcesz to Ci podeśle, od razu wyszedłem z samochodu i zacząłem pomagać, NA SZCZĘŚCIE nie było komu, bo nikomu nic się nie stało ... Szybkie posprzątanie plastików i szkła z drogi i można było jechać dalej ...
Zgłoś
el_kadafi 2014-08-22, 22:37 10
Zgłoś
mateusos 2014-08-22, 22:48 2
Zgłoś
diegoYam 2014-08-22, 22:57 2
Up@ o jezu, widać było, że nic sie nikomu nie stało. Zareagowałbyś tak samo. Nie codzień takie rzeczy się zdarzają, więc jest to dreszczyk emocji. Poza tym widać, żę Artur wyszedł od razu na zwenątrz, żeby pomoc motocykliście
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-23, 0:38 21
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-23, 1:09 13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem