👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ktoś w białym samochodzie musiał mieć dobry widoczek na 3 trupki

Triple kill! A tak na serio, to ekipa karetki, czy czegoś innego co tego pijanego kierowce zbierało, powinna go dobić.. w mało przyjemny dla niego sposób.
A mnie tam ruskich nie żal, niech się nawet powybijają do cna. Głupi, pijany naród..
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

Takich ludzi z miejsca skazywałbym na dożywocie albo karę śmierci.
P.S. Jeżeli kogoś interesowałby tytuł nutki lecącej w radiu spieszę z pomocą:
Stellamara - Prituri Se Planinata (NiT GriT Remix).
P.S. Jeżeli kogoś interesowałby tytuł nutki lecącej w radiu spieszę z pomocą:
Stellamara - Prituri Se Planinata (NiT GriT Remix).

Jak to szkoda, że przeżył? Pewnie sumienie będzie go dręczyć do końca życia za to, że zabił przez własną głupotę troje ludzi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie