Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:24
Wypadek
wku11 • 2014-06-02, 18:16
Przez wiejską drogę jechał nowiutki mercedes. Niestety, wychodząc z zakrętu, na szczęście z małą prędkością, uderzył w 3 kołowy rowerek, którym jechał mały chłopiec:

-Chłopczyku, żyjesz?! -zapytał w widocznym stanie wskazującym starszy Pan.
-Ta ak. Ale strasznie mnie boli...!
-Uf. Całe szczęście że jestem komendantem!

Chłopak dostał 5 lat za jadę pod wpływem narkotyków i prowadzenie pojazdu nie przystosowanego do ruchu drogowego.
Zgłoś
białywęgorz 2014-06-02, 22:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
crackit 2014-06-02, 22:49 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 22:54 1
W polskich realiach to całkiem możliwe...
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 22:58 1
Piwko bo takie z życia wzięte
Zgłoś
MrYeni 2014-06-02, 22:59
Welcome to Poland.
Zgłoś
urteusz 2014-06-02, 23:02
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 23:41
Wszystkim wam polecam film 'Mayor' Ruskie dobitne kino w identycznie tym samym temacie.
Zgłoś
bowmanek 2014-06-03, 0:05
Jak wygląda 3 kołowy rowerek?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 1:25 4
Zgłoś
malinqs 2014-06-03, 7:34
Ja tam śmiechłem Dobre !
Zgłoś
eligurf 2014-06-03, 11:43
Dobre i prawdziwe tylko, że mały by nie siedział ale jego opiekunowie prawni. I słusznie. Na rowerku to można sobie pojeździć na własnym podwórku między kurami. I nie Polska, tylko tak powinno być.
A i jeszcze dałoby się zarobić na uszczerbku psychicznym, jakaś dożywotnia renta od rodziców. Niech pilnują swoich bękartów a nie chleją po kątach.
Zgłoś
contowsky 2014-06-03, 14:56
"przez wiejską" byłoby bardziej na miejscu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem