Czy tylko ja tak mam że mimo iż tam niewiele zostało do pozbierania to bym od razu zadzwonił po służby? Nie próbował bym stamtąd odjechać? Ja rozumiem że można być w szoku ale żeby aż tak nie ogarniać sytuacji to trzeba być nie tylko w szoku ale i być nieźle p🤬lniętą.
podpis użytkownika
ironią w ryj
szefooo napisał/a:
Czy tylko ja tak mam że mimo iż tam niewiele zostało do pozbierania to bym od razu zadzwonił po służby? Nie próbował bym stamtąd odjechać? Ja rozumiem że można być w szoku ale żeby aż tak nie ogarniać sytuacji to trzeba być nie tylko w szoku ale i być nieźle p🤬lniętą.
Tak, tylko Ty tak masz bo jesteś niedoinformowany...
Na świecie nie ma obowiązku pomagania innym, tak jak nie ma obowiązku filtrowania wody w kranie.
Za nieumiejętną pomoc w wypadku możesz zostać pociągnięty do zapłaty odszkodowania, nawet za pomoc dziecku które spadło z krzesła.
Veni_Vidi napisał/a:
zapłaty odszkodowania, nawet za pomoc dziecku które spadło z krzesła.
No tobie nikt nie pomógł najwidoczniej.
szefooo napisał/a:
Nie próbował bym stamtąd odjechać?
Typowa azjatycka znieczulica. Każdy myśli tylko o sobie i by sp🤬olić jak najszybciej. Coś jak 97% polactwa - byle się nie spóźnić do pracy bo szef nakrzyczy XD
donkapusta napisał/a:
W Tajlandii jest ruch lewostronny.
Dokładnie. To nie Tajlandia. Inny gównokraj tylko z ruchem prawostronnym.
Sĺaby podkład muzyczny. Wcale nie pasuje. Jak już wstawiasz filmiki, to popracuj nad tłem.
Przyznam że nawet kierowca BMW pokiwał by z uznaniem za takiego samobója.