📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawac go do PL - tutaj sie nie takie rzeczy z wiaty przystankowej wyklepie

"Samochód kupisz, umiejętności już nie."
Jak to umiejętności nie kupisz? Zapisujesz się na kursy, szkolenia, ćwiczysz na torze z instruktorem. Myślisz, że wszyscy mistrzowie kierownicy się tacy urodzili? To przecież setki godzin spędzonych za kierownicą. No i ofc. kasa, bo za darmo nic nie ma.
Jak to umiejętności nie kupisz? Zapisujesz się na kursy, szkolenia, ćwiczysz na torze z instruktorem. Myślisz, że wszyscy mistrzowie kierownicy się tacy urodzili? To przecież setki godzin spędzonych za kierownicą. No i ofc. kasa, bo za darmo nic nie ma.

kierowcy formuł jeden według ciebie to cioty bo oni przynajmniej mają jeden wypadek na sezon

sprzedam ferrari bezwypadek igiełka niemiec ciągle do mnie wydzwania żeby posłuchać silnika

wojniz2 napisał/a:
"Samochód kupisz, umiejętności już nie."
Zgodnie z tą logiką miłość albo kumpli też można kupić

Inwestycja w kursy i szkolenia nie gwarantuje sukcesu...ale pomaga.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie