Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Taki paradoks; za niesprawne światło stopu jest tylko mandacik a za niezachowanie ostrożności i odstępu jest się winnym kolizji.
Ograniczone zaufanie i motocykle są wszędzie.
Ograniczone zaufanie i motocykle są wszędzie.
lubię czytać te wynurzenia autop🤬d nie wiem mpkp🤬d tudzież ztm, potem wsiadać na niedawno kupione moto i omijać w porannym korku.
Uprzedzając i tak wiem, że mnie specjalnie nie walniesz, walić to se możesz małego jak go znajdziesz
, a jak walniesz to lepiej skutecznie, bo cię zajebie jak psa. Buziaczki :*
Uprzedzając i tak wiem, że mnie specjalnie nie walniesz, walić to se możesz małego jak go znajdziesz
Ale ku jakiej przestrodze? Żeby nie jeździć dwuśladami? Popieram
Tu macie dwa artykuły które opisuja ci sie odwaliło
infoilawa.pl/aktualnosci/item/55936-krajowka-pod-ilawa-stluczka-z-udzi...
infoilawa.pl/aktualnosci/item/55945-niedzielny-wypadek-pod-ilawa-zobac...
Winny motocyklista co sie wywalił na 1.5 km prostej i leżał na srodku. Widać go zaraz na poczatku nagrania jak wyprzedza białe auto. Kierowca z białego samochodu nie chciał go przejechac i stanął . Gdyby p🤬duś sie nie wywalił ......
infoilawa.pl/aktualnosci/item/55936-krajowka-pod-ilawa-stluczka-z-udzi...
infoilawa.pl/aktualnosci/item/55945-niedzielny-wypadek-pod-ilawa-zobac...
Winny motocyklista co sie wywalił na 1.5 km prostej i leżał na srodku. Widać go zaraz na poczatku nagrania jak wyprzedza białe auto. Kierowca z białego samochodu nie chciał go przejechac i stanął . Gdyby p🤬duś sie nie wywalił ......
Zlikwidować hamulce w motocyklach i po sprawie. A ile filmików by przybyło
rozmarzyłem się
rozmarzyłem się
Jakiś "czarny punkt" dla motórzystów chyba. Jeden w rowie, drugi na asfalcie...
Oj tam, oj tam nic ci się nie stało.. Michał Anioł powiedział kiedyś, że trącony motocyklista nabiera większej czujności i respektu i ja się z tym zgadzam
zgadzam się z motocyklistą, od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego oni są!
Ktoś zna powód zatrzymania białej puszki?
Akcja "na wymuszenie "białą konserwą?
Akcja "na wymuszenie "białą konserwą?
Juz pomijając czyja to wina. Wszystko było wporządku do momentu az motop🤬dziarze nie otworzyli mordy. "Dzwonim na pały"- intelekt az sie wylewa z tego kakakakasku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie