Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
fantastico napisał/a:
Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.
Za trzecim razem przy pełnym skupieniu zrozumiałem co tu jest napisane.
Moim zdaniem bezapelacyjnie wina motocyklistów.
up wiem ze tu nikt nie lubi motop🤬d ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...
Dobra - zabili kierowcę punciaka czy nie? Bo nie chce mi się tego oglądać.
nwonigers napisał/a:
up wiem ze tu nikt nie lubi motop🤬d ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...
no pewnie że wina motocyklisty, przypatrz się bardzo uważnie a zobaczysz że motopitka zamiast siedzieć na sadolu i wertować kolejne strony to urządza sobie przejażdżki swym stalowym rumakiem
a tak by go tam nie było i nic by mu się nie stało i te zasrane punto byłoby całe
Udusił bym takiego dziada, nie ważne czy wjeżdża w auto czy w motór.
Fantastico pozdrowienia dla twojego nauczyciela języka Polskiego- ortopedy
Fantastic mój koluniu najlepszejszy widzę znów wybiera się na urlop, już nie mogę się doczekać
Za recydywę polecam perma
Niestety wina kierowcy samochodu. Nie zachował bezpiecznej odległości, ale motop🤬dę i tak na wszelki wypadek bym wykastrował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie