Kierowca Hyundai-a, najprawdopodobniej wpadł w poślizg i zderzył się z Kią. Zderzenie było na tyle mocne, że Hyundai złamał się na pół.
W wyniku tego wypadku, pasażerka Sonaty zginęła na miejscu a pasażer i kierowca zostali ciężko ranni.
Konto usunięte
2013-03-08, 18:51
Czyżby klejony wóz z Polski?
Kiedys kolega kupił clio 1.8 16v granatowe na złotej feldze z kubłami itp same ochy i achy 140km w 2000r robiło swoje.Stoimy na stacji orlenu chyba i strasznie nam sie jakis gość przyglada ,po paru minutach w końcu podchodzi i pyta-od dawna je macie?Kolega mówi ze z pół roku,tamten oglada patrzy zaglada i mów: k🤬a na bank moje tylko jak oni je złorzyli po tym tirze to ja nie wiem...Mina kolegi bezcenna
zacny temat, główna lepsza od harda?
Gogul napisał/a:
zacny temat, główna lepsza od harda?
Nie widać trupów, krwi więc to nie jest Hard...
@up no właśnie liczyłam,że będzie widać zawartość rozj🤬ego samochodu
A ja się przypie*dolę i powiem, że było to już z 3 razy.
Konto usunięte
2013-03-09, 9:09
@up
To zaraz dostaniesz 3 warny.
@miczel1
Dobry temat na żart ;d kiedy będę na stacji i spotkam jakiś młodziaków, a najlepiej jakieś fajne dupy to zapodam Twoją historię ;d że niby jeżdżą moim starym skasowanym samochodem.
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
posłuchalibyście komentarza do filmiku to byście wszystko wiedzieli
Robsajson napisał/a:
Nie widać trupów, krwi więc to nie jest Hard...
właśnie takie wasze poj🤬e myślenie. Nie ma trupów nie ma harda. ciekawe czy jakby ktoś od ciebie rozj🤬 się tak samochodem. Ty byś zobaczył auto rozpadające się na dwa kawalki i co? zapewne powiedziałbyś: "o k🤬a! lepsze na hardzie widziałem!". oczywiście ci tego nie życze i nikomu tutaj ale hard ma inna definicje dla każdego z nas.
Konto usunięte
2013-03-09, 13:38
tak to jest jak sie robi auta ze sreberek po czekoladzie
Gogul napisał/a:
właśnie takie wasze poj🤬e myślenie. Nie ma trupów nie ma harda. ciekawe czy jakby ktoś od ciebie rozj🤬 się tak samochodem. Ty byś zobaczył auto rozpadające się na dwa kawalki i co? zapewne powiedziałbyś: "o k🤬a! lepsze na hardzie widziałem!". oczywiście ci tego nie życze i nikomu tutaj ale hard ma inna definicje dla każdego z nas.
Do Administracji zgłaszaj takie rzeczy a nie mi.
Twoje wyp🤬y mnie nie interesują
140 km hmm kilometry w 2000 roku na pewno robily wrazenie...
@UP
Za takie przypier***anie się, że gość nie napisał km z małej, jakby to kur.. jakieś przestępstwo było to powinni takich jak ty (celowo z małej bo cie nie szanuje...) kretynów co udają inteligencję i pier**lą jak to bardzo się nie da domyślić o co chodzi palić na stosie... Co ty kur** blondynka jestes? Czy w rurkach zapier***asz i o autach wiesz tyle, że zazwyczaj mają cztery koła...
Pierdo** cię serdecznie... i lata mi to naprawdę czy coś tu odpiszesz...
dużej*