👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas to tylko Bosh'em się w ścianę wp🤬lisz inaczej nie da rady. Dziwni są ci Amerykanie.
uchimishi napisał/a:
U nas to tylko Bosh'em się w ścianę wp🤬lisz
Bo jak wiercicie ręczną wiertarką na korbę... Bosz jest c🤬jowy jak barszcz, wierciłem to mi się wiertło zatrzymywało gdzie moje stare ruskie gówno ze zużytym łożyskiem idzie jak burza... tylko otwór jajowaty.
edit:
a ręczną wiertarką wiercę jak idę zamek otwierać, gdyż nie wymaga prądu i w większości obywa się bez wiercenia.
@spiepszaj_dzbanie Potwierdzam też mam 2 biegowe metolowe radzieckie gówno i prędzej nadgarstki roz🤬bie niż się zatrzyma.

K🤬a :/ Przeżył chociaż? W ogóle to dlaczego taki materiał wykorzystali do reklamy. Na miejscu rodziny poszkodowanego bym sprawę wniósł do sądu!

spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Bo jak wiercicie ręczną wiertarką na korbę... Bosz jest c🤬jowy jak barszcz, wierciłem to mi się wiertło zatrzymywało gdzie moje stare ruskie gówno ze zużytym łożyskiem idzie jak burza... tylko otwór jajowaty.
kiedyś były jeszcze zajebiste narzędzia polskiej produkcji.
a bosh to faktycznie jedno wielkie gówno. byle gdzie sie zaklinuje i juz c🤬j po uchwycie :/
Chcecie sobie powiercić z pełnym p🤬lnięciem to kupcie Makite albo Hilti
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie