📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Wypadek w rosji ? czy moze dzien z zycia rozjanina? za stalina nie bylo samochodow i nie bylo problemow a jak byly problemy to sie robilo czystke i problem znikal. Putin zdecydowanie zbyt rozpieszcza swoich podwladnych
Uważaj ten "rozjanin" może Cie od komentujących dużo kosztować...
Tutaj wstyd, jak ktoś błąd trzaśnie jest na językach do końca tematu
Tutaj wstyd, jak ktoś błąd trzaśnie jest na językach do końca tematu

kucma19 napisał/a:
Wypadek w rosji ? czy moze dzien z zycia rozjanina? za stalina nie bylo samochodow i nie bylo problemow a jak byly problemy to sie robilo czystke i problem znikal. Putin zdecydowanie zbyt rozpieszcza swoich podwladnych
mam nadzieję, że ta skrajna głupota trzyma się granic lublina i nie zalewa pozostałej części lubelszczyzny
tigerqaz napisał/a:
Uważaj ten "rozjanin" może Cie od komentujących dużo kosztować...
Tutaj wstyd, jak ktoś błąd trzaśnie jest na językach do końca tematu![]()
o moj boze. Wy macie jakas psychoze z tymi bledami. Rozrozniasz kolego blad od literowki? Zrozumiales mnie, wiesz o co chodzi i co mialem na mysli wiec czepianie sie jedenej literki nie jest dla mnie normalne. Informuje ze moge sobie pisac jak chce.
Moze to chodzi o forme dowartosciowania sie? Moze tacy ludzie czuja sie w ten sposob potrzebni? Sam nie wiem. Albo humanistow jest jest juz tyle ze maja misje naprawienia swiata i polskiego internetu.
Jak zauważyłeś pisze bez poslkich znakow. Podkres bledy i wystaw mi gale (jedynke, zeby sie zle nie kojazylo)
masakra jakas

lol, jaka spina ;D Ciekawe kiedy czepialstwo o literówki i ortografię przestanie być modne?
Ogólnie wiadomo: kto jest durniem, choćby nie wiem co robił, durniem pozostanie.
Ogólnie wiadomo: kto jest durniem, choćby nie wiem co robił, durniem pozostanie.
Jak byście nie zauważyli to była prowokacja i jak zawsze udana he he

Nie dawno widziałem coś podobnego, tyle że gość skręcający nastawił się czołowo i tak też dostał. Na szczęście zabitych nie było, tylko ranni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie