Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
konto usunięte 2012-11-19, 22:51 1
Typ w terenówce miał przetarty szlak...
Zgłoś
kucma19 2012-11-20, 0:17 1
Wypadek w rosji ? czy moze dzien z zycia rozjanina? za stalina nie bylo samochodow i nie bylo problemow a jak byly problemy to sie robilo czystke i problem znikal. Putin zdecydowanie zbyt rozpieszcza swoich podwladnych
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 0:27
piękny dzwon! Piwko za to
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-20, 0:28
Uważaj ten "rozjanin" może Cie od komentujących dużo kosztować...
Tutaj wstyd, jak ktoś błąd trzaśnie jest na językach do końca tematu
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 0:30
kucma19 napisał/a:

Wypadek w rosji ? czy moze dzien z zycia rozjanina? za stalina nie bylo samochodow i nie bylo problemow a jak byly problemy to sie robilo czystke i problem znikal. Putin zdecydowanie zbyt rozpieszcza swoich podwladnych

mam nadzieję, że ta skrajna głupota trzyma się granic lublina i nie zalewa pozostałej części lubelszczyzny
Zgłoś
kucma19 2012-11-20, 0:38 1
tigerqaz napisał/a:

Uważaj ten "rozjanin" może Cie od komentujących dużo kosztować...
Tutaj wstyd, jak ktoś błąd trzaśnie jest na językach do końca tematu

o moj boze. Wy macie jakas psychoze z tymi bledami. Rozrozniasz kolego blad od literowki? Zrozumiales mnie, wiesz o co chodzi i co mialem na mysli wiec czepianie sie jedenej literki nie jest dla mnie normalne. Informuje ze moge sobie pisac jak chce.

Moze to chodzi o forme dowartosciowania sie? Moze tacy ludzie czuja sie w ten sposob potrzebni? Sam nie wiem. Albo humanistow jest jest juz tyle ze maja misje naprawienia swiata i polskiego internetu.

Jak zauważyłeś pisze bez poslkich znakow. Podkres bledy i wystaw mi gale (jedynke, zeby sie zle nie kojazylo)

masakra jakas
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 1:42
lol, jaka spina ;D Ciekawe kiedy czepialstwo o literówki i ortografię przestanie być modne?
Ogólnie wiadomo: kto jest durniem, choćby nie wiem co robił, durniem pozostanie.
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-20, 2:03
Jak byście nie zauważyli to była prowokacja i jak zawsze udana he he
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 5:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darknock 2012-11-20, 9:14
i wyjedzie Ci taki imbecyl...
Zgłoś
Bembols 2012-11-20, 9:27
Nie dawno widziałem coś podobnego, tyle że gość skręcający nastawił się czołowo i tak też dostał. Na szczęście zabitych nie było, tylko ranni
Zgłoś
PaulBZWNGR 2012-11-20, 12:08
Wypadek w Rosji to przecież tautologia
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 12:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-20, 15:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem