👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Faktycznie szacun. Jak by miał 30 ton marchewki (w paczkach po kilogramie) to miałby siarę.
jeszcze mógł mieć 30 ton puchowych poduszek...

co by nie gadać, ale barierka spełniła rolę
inaczej byłaby czołówczka z widocznymi autami
inaczej byłaby czołówczka z widocznymi autami
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Faktycznie szacun. Jak by miał 30 ton marchewki (w paczkach po kilogramie) to miałby siarę.
Halman napisał/a:
jeszcze mógł mieć 30 ton puchowych poduszek...
Widziałeś jeden z drugim rolkę alu 10T? Weź to wypakuj z naczepy przechylonej na jakieś 30 stopni...
Jakby marchewkę miał to dwa takie mądrale jak wy widłami by to przerzuciły.
Ale co ja tłumaczę "specjalisto".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie