Kask to pewnie założyła dla picu skoro od razu jej spadł. pewnie bała się o fryzurę

Cytat:
Stanęłą k🤬a c🤬a głupia skuterem tak bardzo będzie zap🤬lać
![]()
Autora filmiku dupa szczypie ze jakas tam glupia c🤬a bedzie 10sekund szybciej na skrzyzowaniu niz on w swoim lsniacym wartburgu.
No normalnie swiat mu sie w tamtej chwili zawalil

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up
Patrząc na filmik to i bez tego wypadku jest warzywem.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Patrząc na filmik to i bez tego wypadku jest warzywem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Cytat:
Autora filmiku dupa szczypie ze jakas tam glupia c🤬a bedzie 10sekund szybciej na skrzyzowaniu niz on w swoim lsniacym wartburgu.
No normalnie swiat mu sie w tamtej chwili zawalil![]()
Rzeczywiście na skrzyżowaniu była szybciej, ale chyba nie o to jej chodziło. Świat nikomu się nie zawalił, ale głupia c🤬a raczej musiała zmienić plany na wieczór.
dr_dex napisał/a:
No normalnie swiat mu sie w tamtej chwili zawalil![]()
Tu nie tylko o to chodziło.
Tez o to, że aby się wcisnąć przekroczyła linię ciągłą.
Nie ma pojęcia o przepisach czym dały wyraz chwilę później.
Ale wiem... na tym portalu przepisy, a szczególnie te dotyczące nie przekraczania lin ciągłych, są dla frajerów.
Sonal napisał/a:
Tu nie tylko o to chodziło.
Tez o to, że aby się wcisnąć przekroczyła linię ciągłą.
Nie ma pojęcia o przepisach czym dały wyraz chwilę później.
Ale wiem... na tym portalu przepisy, a szczególnie te dotyczące nie przekraczania lin ciągłych, są dla frajerów.
zabrakło standardowego pojazdu po motop🤬deczkach, uderzyć w stół a nożyce się odezwą co też miało miejsce w tym wypadku i zostało prawidłowo skomentowane. piwko

@ up Sonal
Jak będziesz jechał autkiem zwróć uwagę jak autka się zatrzymują jeden z prawej drugi z lewej, trzeci w poprzek bo sie k🤬a obudził i on musi zmienić teraz juz pas bo chce skręcić w lewo
Nie rozumiem tego całego szumy o to że ktoś motocyklem podjeżdza pod same światła, przecież każdy może zrobić prawko i śmigac jednośladem
Jak będziesz jechał autkiem zwróć uwagę jak autka się zatrzymują jeden z prawej drugi z lewej, trzeci w poprzek bo sie k🤬a obudził i on musi zmienić teraz juz pas bo chce skręcić w lewo

Nie rozumiem tego całego szumy o to że ktoś motocyklem podjeżdza pod same światła, przecież każdy może zrobić prawko i śmigac jednośladem

Komentator na filmie to k🤬a typowy polski janusz, Czereśniak, koneser cebuli oraz gustownego ubioru typu sandały i skarpety. Zero kultury i tylko ból dupy że ktoś śmiał wjechać przed jego śmierdzące TDI.
Co nie zmienia faktu że skuterzyści i wszyscy inny bez uprawnień to duże zagrożenie.
Co nie zmienia faktu że skuterzyści i wszyscy inny bez uprawnień to duże zagrożenie.

Najbardziej to mnie ten tekst rozj🤬 w calej tej sytuacji jej przyj🤬ia...Teraz do konca dnia bedzie wracala w mojej glowie i bede psychodelicznie sie smial... Najgorzej to jak podczas szczania dopada taki impuls... Oblewasz kibel dookola razem z podloga...