👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam na widłaku około 1000 godzin przelatanych i wiem co niesie w tym zawodzie ryzyko, widlakowy jest jak pilot śmigłowca musi uważać
Zbysław napisał/a:
Mam na widłaku około 1000 godzin przelatanych i wiem co niesie w tym zawodzie ryzyko, widlakowy jest jak pilot śmigłowca musi uważać
Nie zesraj się!... "pilot śmigłowca" hahaha
Zbysław napisał/a:
Szkolenia są pewnie ciężkie i kosztowne, nikt się nie garnie do tego zawodu to i płacą dobrze
Zbysław napisał/a:
Gdyby nie ty, to firma już dawno by zbankrutowała

Suchar, ale zawsze mi się przypomina w takich przypadkach:
Baba z chłopem jadą załadowaną po sianokosach furmanką. Wyprzedza ich w pewnym momencie motocyklista bez głowy.
Za chwilę wyprzedził ich drugi motocyklista, także bez głowy. Za jakiś czas trzeci - też bez głowy.
Chłop nagle klepnął się ręką w czoło i woła do baby:
— Ej, stara! Rzuć no tam tę kosę gdzieś wyżej.
Baba z chłopem jadą załadowaną po sianokosach furmanką. Wyprzedza ich w pewnym momencie motocyklista bez głowy.
Za chwilę wyprzedził ich drugi motocyklista, także bez głowy. Za jakiś czas trzeci - też bez głowy.
Chłop nagle klepnął się ręką w czoło i woła do baby:
— Ej, stara! Rzuć no tam tę kosę gdzieś wyżej.
Jeden głupszy od drugiego. Ot, codzienność w tych azjatyckich gównokrajach.
Jakaś taka niewyraźna z twarzy. Zdecydowanie brak Rutinoscorbinu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie