Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek Żużlowy
Konto usunięte • 2013-05-06, 23:47
"Fatalnie tegoroczny sezon zaczął się dla Charliego Gjedde. Duńczyk w sobotę podczas półfinału IM kraju złamał 4 kręgi szyjne i doznał poważnego wstrząśnienia mózgu. Kontuzja ta prawdopodobnie oznacza dla niego. ok. dwunastu tygodni przerwy w startach".
Zderzenie od 00:28sec.
Zgłoś
Fifrucz 2013-05-07, 15:30
"Chyba go zabiłem, chuuuuj tam. Zobaczę co z moim motorem"
Zgłoś
Zahir997 2013-05-07, 15:38 7
@FryzjerZG
Masz racje sam bywam na żużlu regularnie i tam nie ma litości zawsze jestem pełen podziwu. W sob oglądałem żużel Nicki Pedersen miał wypadek wstał wystartował ponownie w powtarzanym biegu z zajebistym bólem ręki..W finale zajął 3 miejsce po spotkaniu okazało się ze ścigał się z złamaną ręka..Co pokazuje ze posiadają ducha walki..
Zgłoś
Black Snake 2013-05-07, 15:42
Ehh... wydaje mi się, że pozostali zawodnicy mają zakaz, czy coś w tym stylu, 'pomagania' innym. Pewnie nie znają się na medycynie tak jak dobrze wyszkolona grupa medyczna, która jest na miejscu. Więc po co ma mu 'pomagać' - jeszcze go bardziej uszkodzi, tym bardziej przy urazie kręgosłupa - jak wie, że za kilka sekund będzie na miejscu wyszkolony ratownik, który wie jak pomóc, a nie jak 'pomóc'.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Duduss 2013-05-07, 16:00
Żużel gówno nie sport - niech sami zap🤬lają na własnych nogach ;/ żenada
Zgłoś
speedster 2013-05-07, 16:22 5
Duduss napisał/a:

Żużel gówno nie sport - niech sami zap🤬lają na własnych nogach ;/ żenada

Gówno to ty masz w pieluszcze.W podstawówce dalej zbieracie karty z piłkarzykami?

podpis użytkownika

Ni hoooya!
Zgłoś
Duduss 2013-05-07, 16:28
jak sie można tym jarać ;/ sam zap🤬laj a nie siadasz z piwskiem na trybunach i patrzysz na panów na motorach ahahhaha
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 16:44 2
@FryzjerZG no tak przeciez zuzlowcy sa tak zajebiscie twardzi ze od razu wracaja do sportu zaraz po wypadku, to nic ze pilkarze musza uzywac kazdego miesnia i zap🤬lac 90 minut a zuzlowiec siedziec i wciskac gaz jedna reka przez 9 minut
Zgłoś
Pancy100 2013-05-07, 16:48
Z tego co wiem nawet spawają złamania żużlowe
Zgłoś
chetek 2013-05-07, 17:11 5
@Lisuuu

Jakbyś się przejechał motocyklem żużlowym, oczywiście na pełnej piździe i w ślizgu na wirażach, to gwarantuję ci, że po czterech okrążeniach bolałby cię każdy mięsień.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 17:34
ladnie karzel bjerre sie w niego wp🤬lil
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 18:01
co za k🤬a w bialym kasku, j🤬a nawet nie spojrzal ze tamten stracil przytomnosc. a odbiegajac od tematu to fajne trybuny z piasku przynajmniej zapelnione...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 18:03
żużlowcy to p🤬dy w koło jadą jak cioty
Zgłoś
Michster 2013-05-07, 18:16 1
Może nie jest śmieszne, przepraszam. Ale polecam związaną z Żużlem nutkę grupy MonstruM. Tak mi się jakoś skojarzyło.

Fifrucz napisał/a:

"Chyba go zabiłem, chuuuuj tam. Zobaczę co z moim motorem"

No tak swoją drogą motocyklem*
"Motor" masz w pralce.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-07, 18:39
Żużel - niszowy sport, który trwa 14-16 minut. Tylko w Polsce taka podnieta na jego punkcie. W innych krajach nawet trybun nie ma a u nas wywalają kasę na takie bezużyteczne stadiony.
Zgłoś
przepon 2013-05-07, 19:48 1
Klakier napisał/a:

Żużel - niszowy sport, który trwa 14-16 minut. Tylko w Polsce taka podnieta na jego punkcie. W innych krajach nawet trybun nie ma a u nas wywalają kasę na takie bezużyteczne stadiony.

Ha! Kolega ma absolutną rację. Dobrze, że budujemy ogromne stadiony piłkarskie, bo przecież mamy tak wspaniałą reprezentację do gry w gałę
Jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz, to nie zabieraj głosu w tej sprawie. Stadiony żużlowe pustkami nie świecą. Widowisko lepsze. Podejrzewam, że wielu piłkarzy chciałoby zostać żużlowcami, ale wówczas musieliby sobie wyhodować jaja

podpis użytkownika

"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie