"Fatalnie tegoroczny sezon zaczął się dla Charliego Gjedde. Duńczyk w sobotę podczas półfinału IM kraju złamał 4 kręgi szyjne i doznał poważnego wstrząśnienia mózgu. Kontuzja ta prawdopodobnie oznacza dla niego. ok. dwunastu tygodni przerwy w startach".
Zderzenie od 00:28sec.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-07, 0:00
uczył się tego od dziecka
4 złamane kręgi i tylko 12 tygodni przerwy??
Temu typowi w tym jebitnie zielonym nalezy sie conajmniej biczowanie, za kompletny brak zainteresowania "zawodnikiem" na ziemii.
hehehe zahamował morda
Ładnie go "wybezpieczył" z tego siedziska...
W wielu przypadkach motor,auto,itd. jest ważniejsze niż drowie innej osoby,wnioskuje z tego.
Wracając, jak zawodnik się nie rusza, jest absolutny zakaz podnoszenia go od tak. Za parę sekund będzie tam karetka, sprawdzą kręgosłup, założą kołnierz jeśli będzie taka potrzeba. Sugerujecie ze byście spytali go co tam, pewnie potrzęśli po ramieniu, i facetowi byście załatwili kręgi do końca.
FryzjerZG
Taa, to nie piłka z pedałkami z włosami na żel. hehhe tu za to mają żużel w zębach hahah
konto usunięte
2013-05-07, 14:39
Lubie ten "czarny sport".
@FryzjerZG
Bez podniety mi takiej proszę komputerowy adoratorze ludzi sportu.
W dalszym ciągu ma buty na nogach, więc przeżyje.
konto usunięte
2013-05-07, 15:20
Obejrzał. Motor zarysowany, kierownica uszkodzona. Pomyślał: To co ja będę podnosił tamtego z ziemi? Niech mu ziemia lekką będzie.