👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noemi1998 napisał/a:
Za co? Że nie wyhamowali w ciągu kilku metrów składem ważącym kilka tysięcy ton?co jak co ale kilku maszynistom powinni odebrac uprawnienia ..
SpirytusSalicylowy napisał/a:
TakZa co? Że nie wyhamowali w ciągu kilku metrów składem ważącym kilka tysięcy ton?

tigerqaz napisał/a:
Ten filmik pokazuje, że od opuszczenia szlabanów do przejazdu pociągu, jest o wiele za mało czasu. Jakiś debil albo źle to programuje, albo pociągi poruszają się z za dużą prędkością i za szybko docierają do przejazdów... Już nie mówię tu o błędach dróżników.
Ten komentarz pokazuje, że masz w poważaniu sygnalizację świetlną przed przejazdem kolejowym. Jeśli dla Ciebie opuszczenie szlabanu jest jedynym wyznacznikiem to ja nie chcę Cię nigdy spotkać na drodze.
Ja to nie rozumiem czemu jak już jakiś debli wjedzie na przejazd i zamkną się szlabany to stoi i czeka... Rozwalony szlaban to koszt ok. 200-500 zł i nawet rękoma można co niektóre przełamać jak tak bardzo autka szkoda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie