👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na ostatnim zdjęciu to felga z chevroleta corvette, lata 70 lub 80 więc chyba nie wczesne lata XX wieku.

Lelon poprawiam juz mialo byc tak

Jaross92 zgadza sie corvetta c3 jedno sie wmieszalo
oglądałem kiedyś dokument o takich wypadkach jak to największe żniwo zbierało szkło z szyb. Wtedy jeszcze nie było hartowane, więc często wielkie kawały wbijały się w ciała pasażerów lub kierowców.

Ostatnie zdjęcie 1 posta.
Corvette C4 z 1985 roku. Jakby nie patrzeć to nie jest6 wczesny XX wiek.

Corvette C4 z 1985 roku. Jakby nie patrzeć to nie jest6 wczesny XX wiek.

W tytule są "wczesne" lata, w tagach lata 50, a w komentarzach okazuje się, że tak naprawdę 80.
na pierwszym zdjeciu stoi typ w czapce z daszkiem, sportowej bluzie, ..z mp3 w ręce
za samochodem
za samochodem
Uwielbiam magię dawnych fotografii - dużo lepiej się je ogląda, niż te dzisiejsze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie