👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Nie taka łatwa praca jak się wydaje
Jak jest się kretynem to i skręcanie długopisów może być niebezpieczne

Co do pierwszego filmu, to w razie wypadku zabronione jest wychodzenie z kabiny wózka, po za tym powinno się być przypiętym pasami, typ nie był.
Na kursach na wózek widlowy pokazali nam świetny film kiedyś:
Na kursach na wózek widlowy pokazali nam świetny film kiedyś:
A teraz trzeba pomyśleć, że masz z takimi jeleniami pracować, lub co gorsze, jednego zatrudniłeś

@Re-c
zatrudnisz takiego Klausa na magazynie i ci całą załogę wymorduje

Osobiscie zrobiłem sobie uprawnienia na wózki ale nie pcham sie na prace w magazynie jako operator bo z moim szczęściem po tygodniu zabije kogoś ale byłby materiał na harda

Cytat:
No weź przestań, takiego zatrudnić to gorsza decyzja niż nieprzyjęcie Hitlera na studia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie