śmieszne wypadki podczas strzelania:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Jak zobaczyłem że filmik trwa całe 9 minut to pomyślałem "pewnie kolejna nudna kompilacja, będzie z 3-4 akcje i mnóstwo nudnych powtórek w sloł mołszyn" - bo przecież jak ktoś się decyduje strzelać z broni to przeważnie zawodowiec postępujący wg. zasad bezpieczeństwa, a tacy nie mają wypadkow, ale oglądam oglądam i co parę sekund nowi ludzie i tak mnie ogarnęła trwoga - dżizas, jak można tak wielu idiotom dać dostęp do broni! Nie dziwię się, że na wojnach ginie tylu ludzi, większość z nich pewnie sama się zastrzeliła!
"dajcie ludziom broń, a sami się pozabijają" by Nie Pam-iętam-kto.
Zresztą, daj idiocie broń z miękkim spustem efekty widać.
Zresztą, daj idiocie broń z miękkim spustem efekty widać.
DR_DRE napisał/a:
Nie Pam-iętam-kto.
Pam, to chyba jakaś kobieta była.
Oczywiscie wiekszosc to amerykanie. Czemu to nie dziwi? Brak podstawowej wiedzy dot. poslugiwania sie bronią, ale prawie kazdy ma i pokazuje, jaki z niego strzelec. No ale ma do tego prawo. Niestety nasz piekny kraj (nie ukrywajmy) jest jakies rzylion lat za glupimi grubasami. Nie uwazam, ze od razu w polsce powinien byc szeroki dostep do broni, bo jak kazdy bedzie mogl legalnie dostac, to nawet glupi marsz niepodleglosci ze smiesznego (jak w tym roku) moze stac sie prawdziwa masakra z zadatkiem na harda
Filmik przedni oczywiscie, grube parowy do odstrzalu oczywiscie.
Filmik przedni oczywiscie, grube parowy do odstrzalu oczywiscie.
głupie ludzie trzymaja bron na luznych ramionach, sami sa sobie winni
Arabusy jako urodzeni terroryści i murzyni jako przestępcy jakoś słabo sobie z bronią radzą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie