W końcu sklejka wypadków z Moto2 z 2015 roku. Na pewno nikt nie chciał by przeżyć tego co oni...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
trzeba przyznać, że pancerze mają pierwsza klasa
wyjebka przy 150+ km/h a ci wstają i kurz z siebie otrzepują...
wyjebka przy 150+ km/h a ci wstają i kurz z siebie otrzepują...
Odnośnie tytułu to sądzę, że akurat przeżyć coś takiego to chciałby każdy.
@up Zależy, ja nie chciałbym przeżyć i jeździć na wózku, już wolałbym zapukać do Św. Piotra. Dlaczego? Bo nie zniósłbym myśli, że u nas na osiedlu wszyscy parkują kilometr od klatki a ja miałbym miejsce parkingowe zaraz przy bloku.
1:35 Skurczybyk jeszcze przez chwile myślał, ze dalej ma motocykl pod sobą
@ianmoone
w MotoGP Moto3 czy Moto2 dosc rzadko , ale pociesze cie faktem ze w wyscigach na wyspie Man (Isle of Man) tak zwanym TT czyli Tourist Trophy praktycznie co roku ktos ginie od kilkudziesieciu lat . Pisze co roku bo one odbywaja sie raz w roku i trwaja bodajze 5 dni . nie chce mi sie precyzowac info , bo musialbym wpisac w google.
w MotoGP Moto3 czy Moto2 dosc rzadko , ale pociesze cie faktem ze w wyscigach na wyspie Man (Isle of Man) tak zwanym TT czyli Tourist Trophy praktycznie co roku ktos ginie od kilkudziesieciu lat . Pisze co roku bo one odbywaja sie raz w roku i trwaja bodajze 5 dni . nie chce mi sie precyzowac info , bo musialbym wpisac w google.
I w takim miejscu się jeździ na motorze, a nie po drogach. Wstają i otrzepują się, a jakby taki numer na drodze zrobili to mieliby ostre hamowanie o jakiś krawężnik czy latarnię.
zelipapa napisał/a:
@ianmoone
no trochę ciężko w to uwierzyć jak się widzi tych kolesi robiących fikołki albo kilkuset kilogramowe maszyny latające obok ich głów
ale znalazłem więcej info o tej imprezie TT
przez 108 lat na tej trasie zginęło 248 ludzi (tylko w 2015 - trzech)
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Snaefell_Mountain_Course_fatalities
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie