Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Wypadki z Moto2 2015
RasePL • 2015-12-31, 9:03
W końcu sklejka wypadków z Moto2 z 2015 roku. Na pewno nikt nie chciał by przeżyć tego co oni...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2015-12-31, 9:28 17
trzeba przyznać, że pancerze mają pierwsza klasa

wyjebka przy 150+ km/h a ci wstają i kurz z siebie otrzepują...
Zgłoś
mygyry 2015-12-31, 10:54 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Velterwald 2015-12-31, 12:14 8
Odnośnie tytułu to sądzę, że akurat przeżyć coś takiego to chciałby każdy.
Zgłoś
vejin 2015-12-31, 13:46 7
@up Zależy, ja nie chciałbym przeżyć i jeździć na wózku, już wolałbym zapukać do Św. Piotra. Dlaczego? Bo nie zniósłbym myśli, że u nas na osiedlu wszyscy parkują kilometr od klatki a ja miałbym miejsce parkingowe zaraz przy bloku.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-31, 13:54
1:35 Skurczybyk jeszcze przez chwile myślał, ze dalej ma motocykl pod sobą
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-31, 16:33
W 00:10 kolesie nie mogą się połapać który motór czyj
Zgłoś
ianmoone 2015-12-31, 19:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zelipapa 2015-12-31, 19:49
@ianmoone
w MotoGP Moto3 czy Moto2 dosc rzadko , ale pociesze cie faktem ze w wyscigach na wyspie Man (Isle of Man) tak zwanym TT czyli Tourist Trophy praktycznie co roku ktos ginie od kilkudziesieciu lat . Pisze co roku bo one odbywaja sie raz w roku i trwaja bodajze 5 dni . nie chce mi sie precyzowac info , bo musialbym wpisac w google.
Zgłoś
ellsworth 2015-12-31, 22:43
I w takim miejscu się jeździ na motorze, a nie po drogach. Wstają i otrzepują się, a jakby taki numer na drodze zrobili to mieliby ostre hamowanie o jakiś krawężnik czy latarnię.
Zgłoś
ianmoone 2016-01-01, 13:23
zelipapa napisał/a:

@ianmoone
w MotoGP Moto3 czy Moto2 dosc rzadko , ale pociesze cie faktem ze w wyscigach na wyspie Man (Isle of Man) tak zwanym TT czyli Tourist Trophy praktycznie co roku ktos ginie od kilkudziesieciu lat . Pisze co roku bo one odbywaja sie raz w roku i trwaja bodajze 5 dni . nie chce mi sie precyzowac info , bo musialbym wpisac w google.

no trochę ciężko w to uwierzyć jak się widzi tych kolesi robiących fikołki albo kilkuset kilogramowe maszyny latające obok ich głów

ale znalazłem więcej info o tej imprezie TT
przez 108 lat na tej trasie zginęło 248 ludzi (tylko w 2015 - trzech)
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Snaefell_Mountain_Course_fatalities
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-01, 21:51 1
Zgłoś
Hvsarz 2016-01-02, 16:46
RasePL napisał/a:

Na pewno nikt nie chciał by przeżyć tego co oni...

Skoro tak twierdzisz.. ja jednak wolałbym przeżyć, niż nie przeżyć takich wypadków
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem