Przeraża mnie jakie ludzie noszą grzybice na łapach... a ić pan w c🤬j...
Po zabiegu mógł śmiało wracać do pracy w swoim sklepiku z ręcznie robionymi kanapkami

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
trik z igła to prawda.sam mówiłem że to poj🤬e ale mi żona zatrzasnęła dzwi z auta z moim palcem w środku to sam spróbowałem.od razu ulga od tego pulsowania.

Ostatnio musialem jechac do szpitala bo zrobilem sobie podobny zabieg ktory polecil mi kolega.... wj🤬em sobie igle pod paznokiec, sterylna... kupiona w aptece zeby upuscic krew. Lekarz powiedzial mi ze jesli iedys w przyszlosci stluke palec i nie chce zeby mi zszedl to wlasnie zrobic tak jak ten pan, rozgrzac spinacz i przepalic paznokiec zeby upuscic krew.
Tutaj kumpla pokaz :
facebook.com/andrzej.powolny/videos/1551288694929515/
miłego oglądania
facebook.com/andrzej.powolny/videos/1551288694929515/
miłego oglądania
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Tak sobie cały paznokieć przepalać.. Jak mi na paluch u stopy blacha spadła, to sobie z dystansem przewierciłem.
Polecam, tylko pamiętajcie o wyłączeniu udaru
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Polecam, tylko pamiętajcie o wyłączeniu udaru

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
a gdzie komentarz Pana PalonyPaznokieć?
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
K🤬a amerykanie to są jednak głupi. Gość przykłada żarzący się pręcik do paznokcia, a kiedy czuje ból to p🤬li, że nie wie co to było, bo poczuł jakby szok - no bez kitu, a co chciał poczuć? Łaskotanie?
Okienkowanie, metoda stara jak historia ludzkich pierdoł, które trzaskają sobie paluchy.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
fantastico napisał/a:
człowiek ogniem go wyparzył.
Wyparzyć ogniem... rozpalam ognisko parą wodną.
po co??
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...