Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypłata
d................1 • 2013-01-17, 14:00
Pracownica: Proszę wybaczyć szefie, ale w tym miesiącu nie dostałam wypłaty.
Szef: Wybaczam pani.
Zgłoś
cracker10 2013-01-17, 16:57 1
Hahaha dobre, dobre uśmiałem się, aleeee dowcip dawno takiego nie słyszałem, hahah naprawdę.
Zgłoś
z................l 2013-01-17, 17:02
Może za mało lodzików
Zgłoś
a................k 2013-01-17, 17:03 17
Zgłoś
a................s 2013-01-17, 17:05
...a potem klękła
Zgłoś
s................r 2013-01-17, 17:08 1
tak traktują brudne polki ))
Zgłoś
S................i 2013-01-17, 17:16 111
@Up

Zobaczymy jak zaraz ty zostaniesz potraktowany przez resztę użytkowników za te brudne Polki (i jeszcze potraktowane z małej litery) ty wynarodowiony c🤬lu.
Zgłoś
s................i 2013-01-17, 18:18 25
nie widzicie tego "V" w nicku? no i jeszcze brzmi tak po niemiecku, zdradliwy c🤬luch pojechał do niemców i ciśnie tam swój naród żeby go lubili, a co do Polek to są to najlepsze kobiety. Więc powtorze, sp🤬alaj do niemcow "ty wynarodowiony c🤬lu"
Zgłoś
s................1 2013-01-17, 19:52 6
soulkai napisał/a:

nie widzicie tego "V" w nicku? no i jeszcze brzmi tak po niemiecku, zdradliwy c🤬luch pojechał do niemców i ciśnie tam swój naród żeby go lubili, a co do Polek to są to najlepsze kobiety. Więc powtorze, sp🤬alaj do niemcow "ty wynarodowiony c🤬lu"

Co nie oznacza że polki są jednak trochę puszczalskie
Zgłoś
Icepick 2013-01-17, 19:59 2
straatveger napisał/a:

Stul pysk dzifffko! A teraz won op🤬lać kiełbachy kosmitom ...j🤬y folksdojcz

podpis użytkownika

Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwcze
Zgłoś
Abgda 2013-01-17, 20:24 12
straatveger napisał/a:

Ty pewnie obciągasz niemieckie pały z połykiem, w zamian za resztki po obiedzie... No chyba, że robisz w Anglii (wtedy to angielskie pały).
Zgłoś
ocjokrakow 2013-01-17, 21:05 1
Patrioci k🤬a wszyscy... Nie macie sie o co spierać bo sobie chłopak p🤬lnął głupi komentarz. I tak mu głupio za dojazd od Sajgonskiego. Brudne - nie brudne (moja sie myje), Polki - nie Polki... NASZE i piękne (co prawda nie wszystkie, ale ja to zwalam na skaze niemieckich i rosyjskich genów)!! i to istotne.
Zgłoś
ritu4l 2013-01-17, 22:41 6
straatveger napisał/a:

Gdybyś wyszedł raz ze swojego hitlerowskiego niemieckiego bunkra czy tam domu, p🤬lony brudasie, to byś zobaczył, że nie każda kobieta jest brudna jak twoja mamusia, może nawet byś sobie jakąś znalazł, i jedyne stosunki seksualne jakie kiedykolwiek miałeś nie byłyby już tylko z własnym ojcem

ocjokrakow napisał/a:

Patrioci k🤬a wszyscy... Nie macie sie o co spierać bo sobie chłopak p🤬lnął głupi komentarz.

Ta ta, a ty dawaj se pluć w ryj temu szwabowi. Taka zniewaga krwi wymaga.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
s................r 2013-01-18, 0:36 2
Ale mam z was pompe wy rude imbecyle Mądrzy ludzie puścili to mimo uszu, a debile są detected.

Spinacie dupy i to lubię, mam z was taką bekę, a najlepsze jest to, że wy tego nie rozumiecie, piwo dla wszystkich którzy zrozumieli moją wypowiedź i zignorowali ))
Zgłoś
N................w 2013-01-18, 1:22 4
straatveger napisał/a:

Ale mam z was pompe wy rude imbecyle Mądrzy ludzie puścili to mimo uszu, a debile są detected.

Spinacie dupy i to lubię, mam z was taką bekę, a najlepsze jest to, że wy tego nie rozumiecie, piwo dla wszystkich którzy zrozumieli moją wypowiedź i zignorowali ))

Co nie zmienia faktu, że za taki tekst o własnych rodaczkach należy Ci się przysłowiowy k🤬s w dupę od rudego murzyna wołającego Allahu Akbar.
Tu już nie chodzi o zniewagę bądź prowokację jak wolisz, która de facto była żałosna, ale o zwykłą solidarność narodową.

Aro1 napisał/a:

@up yhy p🤬lnąłeś komenta na swoim (niedoj🤬ym) poziomie zostałeś zj🤬y przez użytkowników wyc🤬lony przez ludzi z osiedla popłakałeś się że nikt cię nie kocha a teraz że żart brawo debilu

Że hę?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie