Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypłata w Polsce
BongMan • 2014-10-20, 17:58
Dzisiaj w pracy. Zdzieramy tapetę ze ścian i używamy urządzeń zwanych steamer, które za pomocą pary wodnej zmiękczają tapetę przez co lepiej odchodzi. Majster, Anglik, mówi do mnie:
- Tylko nie zepsuj, bo będziesz mi winny 60 funtów.
- 60 funtów za zbiorniczek z grzałką, kawałek węża i kawałek plastiku?!
- To i tak tanio, ten drugi steamer kosztował 280.
- To więcej niż miesięczna wypłata w Polsce - zauważyłem. Na to majster (przytoczę w oryginale):
- I know. Everything is worth more than Polish salary, even my shit is worth more.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
kamuha 2014-10-20, 19:21 2
BongMan napisał/a:

Dzisiaj w pracy. Zdzieramy tapetę ze ścian i ...

Bonguś .. macie tapetę na kutrze? Wrzucaj foty bo nie uwierzymy.
Zgłoś
dawidhyl 2014-10-20, 19:21
Szukam pracy w Anglii. 24 lata, dyplom zawodowy, doswiadczenie, chęci do pracy, angielski komunikatywnie.
Zgłoś
Riachowskij 2014-10-20, 19:26
Syn_Milionera napisał/a:

Biedny boś głupi - głupi boś biedny. Radzę wam abyście cieszyli się z drobiazgów jak wyjście na spacer, bieganie boso po rannej trawie osaczonej rosą a nie kuźwa każdy chce miliony zarabiać. Z doświadczenia wiem że większość bidoty sama sobie ją stwarza. Przykładowo chłopaki na większości budowach zamiast k🤬a przynieść z domu kanapke to wp🤬la po kilka kebabów a później k🤬a połowa z nich idzie przej🤬 pozostałą kase na automatach i piwsko. Z tymi automatami to w ogóle jakaś plaga jest.

Jesteś tylko marnym trollem, ale sporo racji masz
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-10-20, 19:41 3
dawidhyl napisał/a:

Szukam pracy w Anglii. 24 lata, dyplom zawodowy, doswiadczenie, chęci do pracy, angielski komunikatywnie.

I oto przykład wielkiego poszkodowanego który nie może znaleźć pracy. Chłopie, k🤬a, dam ci drogocenną radę. Nie musisz mi za nią płacić. Ogłoszenia o pracę w Angli zgłaszaj do Angielskich pracodawców a nie w komentarzu na polskim serwisie z głupimi obrazkami i filmikami. No, mam nadzieję że choć jeden bidok znajdzie teraz pracę.
Zgłoś
uho82 2014-10-20, 20:00
a pędzel i woda wyszły z mody?
Zgłoś
q................5 2014-10-20, 20:32
Nie wyszły i też dają radę. Ale nie oczukuj od angoli, że się będą męczyć. No i od pary złazi natychmiastowo praktycznie i bezproblemowo. Z moczeniem już nie jest tak szybko i prosto.
Zgłoś
RockyWood 2014-10-20, 21:46
aaa idźcie już może lepiej się przespać z tym problemem.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
karinata 2014-10-20, 22:07 1
BongMan napisał/a:

Po mnie? A co wysokość polskiej wypłaty ma wspólnego ze mną?

No jak to co? Usprawiedliwiasz się nią przed jakimś Angolem.

PhantomMask napisał/a:

a angol miał k🤬a rację i tyle

Cytat:

Everything is worth more than Polish salary, even my shit is worth more.

To ile swoich wypłat dasz za jego gówno?

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
BongMan 2014-10-20, 22:22 1
karinata napisał/a:

No jak to co? Usprawiedliwiasz się nią przed jakimś Angolem.

Nie usprawiedliwiam, tylko tak zauważyłem. Że proste jak drut urządzenie, które na upartego można nawet samemu w domu zmajstrować z czajnika, rurki i tacki, kosztuje więcej niż u nas się zarabia w miesiąc.

A ten Angol ma też spółkę z Polakiem. Polak handluje używanymi samochodami, ale jak ktoś dzwoni i chce kupić, to rozmawia z nim a potem sprzedaje Angol. Bo od Polaka nikt by nie kupił

podpis użytkownika

Fazi

Pih
Zgłoś
k................1 2014-10-20, 22:29 1
Bieda to nie stan portfela, a umysłu i nie chodzi tutaj o niski poziom intelektualny, a o sposób postrzegania świata i tego kim się na tym świecie jest. Jest na ten temat literatura, nagrania wykładów itp, wiec przestańcie p🤬lić że chodzi o kase
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-10-20, 22:33
Tak sobie teraz myślę BongMan, jak to jest że na statkach łowieckich kładą tapetę na ścianach?
Zgłoś
karinata 2014-10-20, 22:38
BongMan napisał/a:

Nie usprawiedliwiam, tylko tak zauważyłem.

A mnie ta uwaga skojarzyła się z ukrytym przekazem: "nie czuję się gorszy od was, a jestem tu jako robol, bo u nas źle płacą". Może za dużo sobie wyobrażam, a może ten przekaz ukryty był również dla ciebie.

Upierać się nie będę, więc nie ma co ciągnąć.

BongMan napisał/a:

Że proste jak drut urządzenie, które na upartego można nawet samemu w domu zmajstrować z czajnika, rurki i tacki, kosztuje więcej niż u nas się zarabia w miesiąc.

Jak ma firmę, to pewnie kupuje maszynki profesjonalne? Takie potrafią kosztować, nie wiem czy tam takie rzeczy są w ogóle droższe niż u nas, ale jeśli tak, to wszystko gra. Sobie poguglowałam i znalazłam jakieś takie pierdoły w cenach od kilkudziesięciu do dwustu kilkudziesięciu złotych.

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
BongMan 2014-10-20, 22:52 1
karinata napisał/a:

więc nie ma co ciągnąć.

Coś by się tam znalazło, jak jesteś zainteresowana

Robolem nie jestem, remonty to tylko dodatkowa praca. A w Anglii jest tak, że każdy kto pracuje przy remontach albo na budowie, musi mieć własne narzędzia. Majster ma całego vana narzędzi, ja też musiałem wyj🤬 prawie 40 funtów na skrzynkę z narzędziami, z czego dotychczas użyłem śrubokręta i przecinaka do kabli Pewnie dlatego takie drogie.

podpis użytkownika

Fazi

Pih
Zgłoś
Kevq 2014-10-21, 0:34 2
Jak zarabiasz minimalną w Polsce to gratuluje zaradności.
Swoja drogą to majster po tobie i twoim kraju jedzie jak po psie a ty zadowolony jeszcze sie podsmiec🤬jesz i prawisz mu komplementy jaki to on zabawny.
Zgłoś
f................l 2014-10-21, 1:19
I eleganco wie co mowi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie