W roku 2005 podczas Ogólnopolskiego Konwentu Miłośników Fantastyki "Polcon" Sapkowski stwierdził, że biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Ż__ów, Cyganów, aby pracowały za niego.
Nie będę pisał małym druczkiem bo to ch*jowe
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc na teraźniejszość to jego słowa można wsadzić...między kartki jego książek. W tym momencie większa część białych pracuje na wszelkiej maści nygusów, brudasów czy muslimów. Następuje ewolucja świata i de ewolucja białej rasy. Z podbijających na podbijanych. LIPKA się mówi.
konto usunięte
2013-08-05, 10:44
Trzeba być idiotą by poważnie brać słowa Sapkowskiego. Każda z jego książek, niezależnie czy weźmiemy pod lupę Wiedźmina, trylogie husycką czy Żmiję (straszny badziew) wskazuje jaką straszną rzeczą jest ludzka ksenofobia, zawiść czy ocenianie innych z powodu odmiennego koloru skóry, przekonań czy religii. Sapkowski ma zajebiste poczucie humoru, byłem na spotkaniu z nim w Łodzi podczas którego przyrzekł, że następną osobę, która przyjdzie do niego w sprawie nakręcenia filmu na podstawie jego książki dostanie kopa w dupę.
Nie trzeba być idiotą. Wystarczy go nie znać.
konto usunięte
2013-08-05, 12:27
konto usunięte
2013-08-05, 13:19
konto usunięte
2013-08-05, 13:49
@up Nie przesadzaj, cały Wiedźmin jest wyśmienity ale reszta książek Sapkowskiego jest po prostu średnia.
konto usunięte
2013-08-05, 14:13
Jeżeli trylogia husycka jest według Ciebie średnia, to nie wiem co jest dobre.
konto usunięte
2013-08-05, 15:55
Masz 20 piwko i leć na główną
konto usunięte
2013-08-05, 15:59
Przecież Sapkowski jest zdecydowanie antyrasistą i w dodatku niewierzący, więc wiadomo, że te słowa były ironiczne. Radzę przeczytać jego książki, a nie masturbować się przy tym cytacie.
konto usunięte
2013-08-05, 17:06
a źródło krasnale zabrały? w jakim świecie żyjesz? idź to tvnu tam lubią takie zabawy
i sapkowski dobrze gada
a ty piwa nie masz za mały druk.
konto usunięte
2013-08-05, 21:46
Mi tam się Żmija podoba. Szczególnie końcówka.
konto usunięte
2013-08-06, 22:27
Żmija bardzo fajna....