Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyprawa na ryby
b................k • 2014-09-04, 17:27
Historia autentyczna:

Dwóch znajomych kumpla starego poszło na ryby. Gorąc był jak cholera, więc jeden (dajmy na to Zygmunt) chciał się orzeźwić w chłodnej wodzie, ale podczas pływania wypadła mu sztuczna szczęka. No i wspólnie z swoim kompanem, niezłym jajcarzem (nazwijmy go Mieczysław) zabrali się za przeszukiwanie dna. Nagle pan Miecio wpadł na pomysł, że wyciągnie swoją szczenę i powie Zygiemu, że znalazł zgubę. Zamoczył ją w wodzie i krzyczy, że coś ma. Zygmunt wziął do ręki, popatrzył i wyp🤬olił na środek stawu, twierdząc że to nie jego.
Zgłoś
cholonek 2014-09-04, 18:53 10
Mogę potwierdzić - historia prawdziwa! Opowiadał mi ją wujek Witek 1 maja 1986 roku, zapamiętałem, bo była duchota straszna, a po pochodzie wszystkie dzieci musiały pić płyn Lugola... po katastrofie w Czarnobylu...
Zgłoś
Arathnmor 2014-09-04, 20:39 1
Lugolem to od 29 kwietnia częstowali.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
k................1 2014-09-04, 20:45
K🤬a normalnie się uśmiałem,hehehheh.Browar jak byk:)
Zgłoś
V................c 2014-09-04, 20:49 2
29 kwietnia to tylko dzieci prominentów, milicjantów, wojskowych. Reszta swołoczy dostała po 1 maja. Zresztą to że informacji o katastrofie nie ogłoszono przed pierwszym maja, uważam za największe sk🤬ysyństwo jakie Jaruzelski zrobił społeczeństwu.
Zgłoś
petru23 2014-09-04, 20:53
jak tylko jakaś opowieść zaczyna się słowami "historia autentyczna" itp to mówi już samo za siebie:
gówno prawda
Zgłoś
fabiothethird 2014-09-04, 21:00 1
Stare jak świat i nie sztuczną szczękę tylko gebis.

podpis użytkownika

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
cholonek 2014-09-04, 21:02 2
@ Dinaeel

Ooo! Widzę, że kolega resortowy dzieciak
Ja dostałem 1 maja, jak i 99% gorszej części społeczeństwa.
Zgłoś
killua 2014-09-04, 21:43 1
No bez kitu, siedzimy sobie ostatnio na urlopie na kanarach. łazimy z laską po takiej zajebistej plaży i nagle widze że mi się coś pod nogami błyska, myślę kufa skarb umrzyka mi sie trafił sięgam ręką wyciągam a tam k🤬a stara brudna sztuczna szczęka. Pewnie zajebistą minę miałem

Pewnie bumcykcyka wujka kumpla babci cioci (czy kto tam byl w tym kawale) wiatr do afryki przywiał .
Zgłoś