Film pokazuję kilkudniową wyprawę w Tatrach, którą zrealizowali i zmontowali z użyciem kamerki GoPro, kolega wraz z bratem i ich znajomym. Nagranie przedstawia próbę wejścia na Rysy (2499 m.n.p.m) i zdobycie szczytu Kościelec (2155 m.n.p.m)
Zatem podziwiajcie.
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
spoko tylko tak szczerze to strasznie przekłamuje ta kamerka - z ujęć wygląda jakby wejście na Rysy było niemalże wspinaczką a tymczasem taki spacerek pod trochę bardziej stromą górę setki turystów dziennie urządza
@up dokładnie. Na rysy to prawie rowerem można wjechać.
Bez raków i czekana na Rysy o tej porze roku? trzeba być nieświadomym idiotą
Za kościelec duży browar bardzo przyjemny szczyt, trzeba było się machnąć jeszcze na orlą tam jest też przyjemnie ale to lepiej iść od doliny 5.
Widze stylowe fryzy i zarosty - panowie wszyscy na jedno kopyto , nie ma to jak zawsze isc z prądem mody

. A tak poza tym to film fajny.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zwykły spacerek a filmik niczym "Granice wytrzymałości" k🤬a...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
s................k
2014-06-17, 17:37
dzisiaj jest dzien turysty czy ki c🤬j?
@tds1974 z tym rowerem to doj🤬eś.
m................s
2014-06-17, 18:34
Po co wszyscy, którzy nagrywają na GoPro piszą o tym?
Żaden się nie wyj🤬 ani nie zaj🤬. Wyp🤬alaj z takimi filmikami na kwejka.
Na Rysy w adidaskach w warunkach zimowych. Gratuluje głupoty.
a................0
2014-06-17, 18:57
Ja wiem, że na Rysach to nawet ludzie giną, ale bez przesady... moja ex - kompletnie niewysportowana polonistka - złaziła z ojcem calusieńkie Tatry po 2-3 razy i jakoś się nie chwaliła filmikami i zdjęciami, tym bardziej z "epicką" muzyczką. Sio na Mt. Blanc, wtedy pogadamy.
Oczywiście brak piwa.
M................9
2014-06-17, 19:01
@Marecin43
W jakich warunkach zimowych? W lipcu tam pojedziesz i będzie śnieg.
A co do filmiku to niestety Kościelca nie znam to Rysy to jest prawie cały czas spacerek. Jest męczący, ale to dalej spacerek.