📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:39

a co jak to pies wyszedł z człowiekiem na spacer, tylko nie miał za co go trzymać?
Alosza napisał/a:
Kierowca białego samochodu powinien być Skazany za Współudział pogryzienia
pies mógł wskoczyć do samochodu i pogryźć jeszcze kierowcę
Zastanawiam się co bym zrobił w tej sytuacji, pierwsze co na szybko peszyszlo to wydłubać oko, ciekawe czy działa?
Taryfiarz gnój! Jęczybuła powinien wsiąść do autka i trzasnąć drzwiami. Na łebku pieska.
Palikuty napisał/a:
Wiem że nie tylko mnie to nurtuje, ale to ja zapytam.
KTÓREMU???
Jak mój syn był mały (daaawno temu) to w takiej sytuacji (któremu?) mówił "obamo"!
Kierowca tego samochodu to zwykły ch***. Daje nadzieję człowiekowi i zabiera w tak ekstremalnej sytuacji. Jak kocham psy, to ten kategorycznie do odstrzału.
pythonko napisał/a:
Udusić i po problemie. Jedna rękę miał wolną. Wiem, że adrenalina itp ale palca to sami w suoe sobie wsadzcie
Nie chcę się czepiać, ale mam wyobraźnię i niebardzo widzę tą wspomnianą przez Ciebie łatwość w duszeniu takiego bydlęcia jedną ręką, kiedy on targa za drugą. To raczej będzie trudniejsze zadanie...
psu można podetknąć pod zęby cokolwiek kurtkę, gałąź, co się trafi, psy są głupie i większości złapią się na taki myk, rzadko które psy są wystarczająco inteligentne, żeby od razu rzucać się do gardła... choć większość owczarków to potrafi
Raz mi taki kundel zaatakował syna. Nie jestem żaden fajter. Złapałem go(kundla dla wnikliwych), za szyję i udusiłem. Nigdzie żadnych palców nie wkładałem. 5 tysięcy odszkodowania dostałem, to też dla wnikliwych.
mocnymarcin5 napisał/a:
Dlatego wieczorem chodzę z nożem w kieszeni. Wieczorami ci debile wcale nie zakładają swoim psom smyczy, już kilka razy zdarzyło, że pies podbiegł i zaczął warczeć.
Gaz na niedźwiedzie też daje radę, bo po pierwsze od noża zanim się wykrwawi to może zdążyć zaatakować i poszarpać, a po drugie to już za samo warczenie można spryskać, a psy są bardziej wrażliwe jak ludzie więc poczuje niewyobrażalny ból i już nigdy nie ośmielą się nawet podejść, razem z właścicielem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie