Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
imgurek500 2025-10-10, 18:38 1
a co jak to pies wyszedł z człowiekiem na spacer, tylko nie miał za co go trzymać?
Zgłoś
elim 2025-10-10, 19:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nome 2025-10-10, 20:45 3
Alosza napisał/a:

Kierowca białego samochodu powinien być Skazany za Współudział pogryzienia

pies mógł wskoczyć do samochodu i pogryźć jeszcze kierowcę
Zgłoś
gixi 2025-10-10, 20:53 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ariel86 2025-10-10, 21:34 2
Zastanawiam się co bym zrobił w tej sytuacji, pierwsze co na szybko peszyszlo to wydłubać oko, ciekawe czy działa?
Zgłoś
MDR 2025-10-10, 21:35 6
Zgłoś
JoSeed 2025-10-10, 22:04 1
Taryfiarz gnój! Jęczybuła powinien wsiąść do autka i trzasnąć drzwiami. Na łebku pieska.
Zgłoś
Anana_Kofana 2025-10-10, 22:44
Palikuty napisał/a:

Wiem że nie tylko mnie to nurtuje, ale to ja zapytam.
KTÓREMU???

Jak mój syn był mały (daaawno temu) to w takiej sytuacji (któremu?) mówił "obamo"!
Zgłoś
RasaPanów123 2025-10-10, 23:17
Zgłoś
Wilson 2025-10-11, 0:20 1
Kierowca tego samochodu to zwykły ch***. Daje nadzieję człowiekowi i zabiera w tak ekstremalnej sytuacji. Jak kocham psy, to ten kategorycznie do odstrzału.
Zgłoś
Czachulek 2025-10-11, 1:34
pythonko napisał/a:

Udusić i po problemie. Jedna rękę miał wolną. Wiem, że adrenalina itp ale palca to sami w suoe sobie wsadzcie

Nie chcę się czepiać, ale mam wyobraźnię i niebardzo widzę tą wspomnianą przez Ciebie łatwość w duszeniu takiego bydlęcia jedną ręką, kiedy on targa za drugą. To raczej będzie trudniejsze zadanie...
Zgłoś
Nome 2025-10-11, 3:29
psu można podetknąć pod zęby cokolwiek kurtkę, gałąź, co się trafi, psy są głupie i większości złapią się na taki myk, rzadko które psy są wystarczająco inteligentne, żeby od razu rzucać się do gardła... choć większość owczarków to potrafi
Zgłoś
Toperson1 2025-10-11, 10:59 3
Raz mi taki kundel zaatakował syna. Nie jestem żaden fajter. Złapałem go(kundla dla wnikliwych), za szyję i udusiłem. Nigdzie żadnych palców nie wkładałem. 5 tysięcy odszkodowania dostałem, to też dla wnikliwych.
Zgłoś
Ramiell 2025-10-11, 11:44 1
mocnymarcin5 napisał/a:

Dlatego wieczorem chodzę z nożem w kieszeni. Wieczorami ci debile wcale nie zakładają swoim psom smyczy, już kilka razy zdarzyło, że pies podbiegł i zaczął warczeć.

Gaz na niedźwiedzie też daje radę, bo po pierwsze od noża zanim się wykrwawi to może zdążyć zaatakować i poszarpać, a po drugie to już za samo warczenie można spryskać, a psy są bardziej wrażliwe jak ludzie więc poczuje niewyobrażalny ból i już nigdy nie ośmielą się nawet podejść, razem z właścicielem.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2025-10-11, 19:41 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem