Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
HipnozaWisiszMiDyche 2025-01-16, 0:29 4
W sumie to zajebiste.
Zgłoś
F................n 2025-01-16, 0:50 4
Pewną nauczycielkę bym zamiast tego psa tam wsadził i trochę zmodyfikował pojazd do wersji stojącej tak by można było od czasu do czasu kopa zaj🤬 w dupsko.
Zgłoś
Jaten 2025-01-16, 4:57 1
FulTun napisał/a:

Pewną nauczycielkę bym zamiast tego psa tam wsadził i trochę zmodyfikował pojazd do wersji stojącej tak by można było od czasu do czasu kopa zaj🤬 w dupsko.

Matematyczkę?, u mnie to byłaby od polaka
Zgłoś
Driver19cm 2025-01-16, 9:56 1
FulTun napisał/a:

W pozycji stojącej, trochę pochylonej, można by ją zapinać w dupsko, a nie kopać po nim

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
F................n 2025-01-16, 10:09 1
Driver19cm napisał/a:

W pozycji stojącej, trochę pochylonej, można by ją zapinać w dupsko, a nie kopać po nim

Można owszem zmodyfikować.
Pod manetkę hamulca, wciskasz manetkę i jej ryj londuje pod jej dupskiem i masz 3 dzióry do wyboru.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-16, 10:44 3
FulTun napisał/a:

Można owszem zmodyfikować.
Pod manetkę hamulca, wciskasz manetkę i jej ryj londuje pod jej dupskiem i masz 3 dzióry do wyboru.

nie żebym się przyp🤬alał, ale się przyp🤬olę:

jeden z drugim to się do lekcji weźcie, bo jak widzę, jak używacie języka polskiego, to się nie dziwię, że was nauczycielki gnębią głąby xD
Zgłoś
psyhepl 2025-01-16, 13:18
Ale raczej ten pies tego nie napędza, może trochę jak jest z górki
Aczkolwiek i tak zajebiste
Zgłoś
zxc1234 2025-01-18, 17:13
@psyhepl: pojazdy napędzane pitbullem sa w stanie zap🤬lać bardzo szybko

Zgłoś
Andrzejas 2025-01-20, 16:39
FulTun napisał/a:

Akurat pani od polskiego stara się, żebyś wyszedł na ludzi i nie musiał do końca życia czytać komentarzy na temat swoich błędów ortograficznych.
Ona gówno zarabia. Myślała, że będzie wiersze pisać, a skończyła z tobą w jakiejś rejonówce. Zrozum ją trochę. Ja wiem, że jej nie lubisz. W twoim wieku też miałem paru takich nauczycieli, ale mnie nap🤬lali pasem, gdy pisałem krzywo literki, więc po latach wiem, czemu to było ważne. Otóż gdy piszesz ładnie i zrozumiale, to ludzie biorą Cię za mądrzejszego, niż jesteś i darzą większym zaufaniem, co otwiera nowe drogi do pieniędzy.

Żartowałem.
Po prostu czują lęk przed mądrzejszymi i pewnymi siebie i dlatego robią tak, jak im napisałeś w oficjalnym piśmie.
Podaniami zdziałasz często więcej, niż pięściami, więc ucz się, k🤬a, jak poprawnie bluzgać na c🤬li w internecie. Wtedy, gdy napiszesz coś głupiego, to wezmą Cię za głupka. A jak napiszesz coś głupiego z błędami, to zawsze wezmą Cię za gówniarza.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
F................n 2025-01-20, 16:48
Andrzejas napisał/a:

Akurat pani od polskiego stara się, żebyś wyszedł na ludzi i nie musiał do końca życia czytać komentarzy na temat swoich błędów ortograficznych.
Ona gówno zarabia. Myślała, że będzie wiersze pisać, a skończyła z tobą w jakiejś rejonówce. Zrozum ją trochę. Ja wiem, że jej nie lubisz. W twoim wieku też miałem paru takich nauczycieli, ale mnie nap🤬lali pasem, gdy pisałem krzywo literki, więc po latach wiem, czemu to było ważne. Otóż gdy piszesz ładnie i zrozumiale, to ludzie biorą Cię za mądrzejszego, niż jesteś i darzą większym zaufaniem, co otwiera nowe drogi do pieniędzy.
Żartowałem.
Po prostu czują lęk przed mądrzejszymi i pewnymi siebie i dlatego robią tak, jak im napisałeś w oficjalnym piśmie.
Podaniami zdziałasz często więcej, niż pięściami, więc ucz się, k🤬a, jak poprawnie bluzgać na c🤬li w internecie. Wtedy, gdy napiszesz coś głupiego, to wezmą Cię za głupka. A jak napiszesz coś głupiego z błędami, to zawsze wezmą Cię za gówniarza.

A Ty umiesz ładnie pisać literki.?
To dobrze się skalda bo już za 2 dni będą wzywać na ćwiczenia wojskowe. Powiedz im to na komisji
Zgłoś