Cytat:
W Chile aresztowano mężczyznę, który ciągnął psa na smyczy za samochodem. Sąsiedzi zawiadomili policję. Pies, choć miał obrażenia szyi i nóg, został uratowany i nie zagraża mu niebezpieczeństwo.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2025-01-01, 12:03
Głupi pchlarz, gdyby biegł za samochodem, to po jakimś czasie chociaż by zdechł. A teraz będzie miał kółka zamiast tylnych łap.
Głupi człowiek. Życzę szybkiej karmy.
konto usunięte
2025-01-01, 12:54
Do psiarzy przychlastów nic nie dociera w sposów normalny. Jeden mi ciągle pod balkonem wyje do psa Auuuuuuuu i wołanie Hallo, ej itp nie przyniosło skutku. Dopiero Weź wypi3rdalaj z tym kundlem wniosło u likalnych miłośników dywanu z kłaków oburzenie że jak tak można.?! Normalnie nie można było powiedzieć?!.
To są pi3rdoleni ignoranci któży rozumieją tylko pięść i kopa.
Biedny piesek. Pewnie bal się wystrzałów
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
htp
2025-01-01, 15:17
Wszyscy psiarze co trzymają w bloku psa to debile i męczą zwierzę nie mniej niż ten idiota z samochodu, miejsce psa jest w budzie w kojcu tyle w temacie, ewentualnie ogrodzona działka i może biegać jednak tylko na zewnątrz
Nasz senator z pisu był pierwszy, tu go tylko autochton kopiuje...
BlackSadolRazor napisał/a:
Głupi pchlarz, gdyby biegł za samochodem, to po jakimś czasie chociaż by zdechł. A teraz będzie miał kółka zamiast tylnych łap.