Mój kolega dzisiaj rano będąc na mieście postanowił wstąpić do Lidla. Trafił tam na wielką wyprzedaż, a jako że Polacy nie mogą wytrzymać więcej niż 2 dni bez wielkich zakupów to efekt jest jaki jest.
Tak, wiem że "ścieżka dźwiękowa" c🤬jowa do tego filmiku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbyście mieli rodziny, to zrobili byście wszystko , aby zaoszczędzić i uzbierać na upragnione wakacje na przykład ....
pewnie taksówkami podjechali, żeby być szybciej
to przykre że Polacy najpierw głosują na komuchów, którzy obdarli nas z resztek godności i doprowadzili więkrzość do życia w nędzy. Dzięki temu mamy takie oto właśnie sceny. Najgorsze że dalej patriotów nazywają faszystami i dalej głosują na te same mordy i zamiast ruszyć dupe żeby się sprzeciwić rządowi i zacząć wreszcie walczyć o swoje prawa...
Raz poszedłem w roli tragarza (samemu zakupów nie robię) do Lidla na promocję bodajże 50% taniej, bo robili remont to fakt, ludzie się tak nie pchali ale kolejki były podobnych rozmiarów.