P................M
2014-12-28, 21:26
J🤬e patałachy, śmiecie najgorszego gatunku

Nawet bezdomny ma więcej honoru niż te p🤬lone cebulaki!!!
@up sam jesteś śmieciem frajerze, masz pewnie 12 lat i nie wiesz skąd się bierze papu na stole, ale twoja matka czy ojciec lecą do sklepu byś miał co do mordy wsadzić. Gdybym przeczytał, że mój syn tak pisze o ludziach, to bym mu pasem tak smagnął, że by po dywanie driftował dupą niczym kubica na pokazówkach. Tfu!
Wk🤬ia mnie już to bydlęcenie ludzi. To nie ich wina, że są zaganiani...ok może inaczej, to ich wina, że są stadem baranów, które latają od sklepu do sklepu, bo same okazje, a potem pusty portfel, a połowa okazji już dawno w koszu leży bo albo żarcie zepsute albo sprzęt wadliwy. Mają mało pieniędzy i jeszcze dają się wodzić za nos podczas świąt.
Ale żeby nie było, by [jak taka k🤬a jak ten na górze szczeniak j🤬y] ktoś przypadkiem nie zaczął gadać, że to "cebulactwo i polactwo", takie obrazki można obejrzeć w każdym kraju.
Taa, akurat "kumpel będąc na mieście postanowił wstąpić do Lidla" i stał w kolejce na pięćset osób przed samym wejściem żeby sobie chipsy kupić

przyznaj się że walczyłeś tam o ostatnie pangi co się jeszcze nie sprzedały a teraz przyganiasz jak kocioł garnkowi
S................s
2014-12-28, 21:28
Tia... Tylko ich krytykujecie a wiadomo że sami zap🤬lacie na takie wyprzedaże. Hipokryci.
B................0
2014-12-28, 21:40
Aldous napisał/a:
Taa, akurat "kumpel będąc na mieście postanowił wstąpić do Lidla" i stał w kolejce na pięćset osób przed samym wejściem żeby sobie chipsy kupić
przyznaj się że walczyłeś tam o ostatnie pangi co się jeszcze nie sprzedały a teraz przyganiasz jak kocioł garnkowi
Akurat muszę Cię zmartwić, ale dowiedziałem się o tym kiedy opisał mi całą sytuację, a potem wysłał filmik. Kiedy zobaczył taki tłum to zrezygnował z zakupów, ale postanowił to uwiecznić.
k................m
2014-12-28, 21:44
Było chociaż coś ciekawego?
Nie ma piwa za ten c🤬jowy podkład. Myślę, że większość wolałaby słuchać krzyku tych potępieńców.
Codziennie rano przejeżdżam koło lidla. W poniedziałki i czwartki jest "nowa oferta". Nie zdarzyło się żeby w te dni pod drzwiami przed otwarciem było pusto. Zawsze jest liczne grono moherków. Także mógłbym takie filmiki wrzucać 2 razy w tygodniu ale sram na tych ludzi
G................2
2014-12-28, 22:09
Ja nie obchodzę świąt i mi to przeszkadza, że idę do biedronki po brokuł i pomidora na obiad i muszę stać pół godziny w kolejce, bo janusze całe wózki żarła muszą kupować na święta... Później ten sam janusz - sąsiad, co nakupował dziesięć paczek piersi kurczaka, wyrzuca tydzień później sześć z nich, bo się nie przydały... A później biadoli, że nie ma na ropę :/ Banda cebul z kalafiorni... Bez tych ludzi Polska byłaby pięknym i przyjaznym krajem
up Grzebiesz sąsiadowi w śmieciach?
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
D................n
2014-12-28, 22:22
Co to za muzyczka w tle ?
Za każdym razem jak widzę takie akcje nie mogę wyjść z podziwu, że ludzie dla kilku złotych potrafią zachowywać się jak ostatnie zwierzęta...
Jak już ktoś wyżej zauważył - 0 honoru.
P................M
2014-12-28, 22:51
Policeman napisał/a:
@up sam jesteś śmieciem frajerze, masz pewnie 12 lat i nie wiesz skąd się bierze papu na stole, ale twoja matka czy ojciec lecą do sklepu byś miał co do mordy wsadzić. Gdybym przeczytał, że mój syn tak pisze o ludziach, to bym mu pasem tak smagnął, że by po dywanie driftował dupą niczym kubica na pokazówkach. Tfu!
Wk🤬ia mnie już to bydlęcenie ludzi. To nie ich wina, że są zaganiani...ok może inaczej, to ich wina, że są stadem baranów, które latają od sklepu do sklepu, bo same okazje, a potem pusty portfel, a połowa okazji już dawno w koszu leży bo albo żarcie zepsute albo sprzęt wadliwy. Mają mało pieniędzy i jeszcze dają się wodzić za nos podczas świąt.
Ale żeby nie było, by [jak taka k🤬a jak ten na górze szczeniak j🤬y] ktoś przypadkiem nie zaczął gadać, że to "cebulactwo i polactwo", takie obrazki można obejrzeć w każdym kraju.
Słuchaj gówniarzu!!! Nie tym tonem!
PS.
Wygląda na to, że należysz do tej bandy cebulactwa, polującego na j🤬e promocje!
vass
2014-12-28, 23:14
kalium napisał/a:
Było chociaż coś ciekawego?
Chciałem sobie kupić kompresorek samochodowy, poszedłem o 17, ale okazało się, że jak skończyły patelnie, to babcie moherowe kupowały kompresory w promocji