📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Droga nr92 od granicy. Widać, że filmik powstał jakiś czas temu jak jeszcze A2 nie było i cały ruch walił "starą dwójką".
No i sumie się kolesiowi nieźle trafiło z przejazdem, akurat na tym odcinku nie trudno o suszarkę, fotoradar czy nieoznakowane mondeo:)
No i sumie się kolesiowi nieźle trafiło z przejazdem, akurat na tym odcinku nie trudno o suszarkę, fotoradar czy nieoznakowane mondeo:)
spokojnie... o ile osobówki się odsuwają... to trafi kiedyś na ciężarówkę z naprzeciwka i skończą sie żarty

Dla mnie niestety również brakiem wyobraźni są policjanci w transporterze - owszem schowali się ale powinni dać po heblach, zawrócić i porozmawiać z jegomościem w suce jak za komuny.
Takich debili nigdy nie jest mi szkoda.
Takich debili nigdy nie jest mi szkoda.

mcmt napisał/a:
A Ci wspaniali hejterzy, którzy na codzień korzystają z autobusów, ewentualnie z fotelika dla dzieci, mogliby się nie wypowiadać...
ra wylądowałem w rowie przez takiego barana jak ty który myśli że mu wszystko wolno. Jechał sobie merckiem sprinterem i chyba miał radochę jak wszyscy mu zjeżdżali osobówkami. Jak bym jechał tirem to by było jednego kretyna mniej
Jeśli przez kolesia, który jechał jak na załączonym przez autora filmiku, wjechałeś do rowu, to znaczy, że sam jesteś kretynem i powinieneś Lką jeszcze pojeździć...
Tutaj przykład debila takiego, że aż ciarki mnie po plecach przechodzą jak to oglądam sadol.pl/need-for-speed-w-warszawie-vt79166.htm
Tutaj przykład debila takiego, że aż ciarki mnie po plecach przechodzą jak to oglądam sadol.pl/need-for-speed-w-warszawie-vt79166.htm

Wg mnie każdy kto tak się podnieca tym wyprzedzaniem z pierwszego postu nigdy nie jechał niczym co ma ponizej 20sek do setki. Gość sobie normalnie jedzie, normalnie wyprzedza. Przypadek jakich miliony na drogach. Sam tak robię, sam również przepuszczam. Stopień ryzyka zależy od matołów narzekających na takie praktyki, w mieście spotykam tysiące bardziej niebezpiecznych sytuacji.

pakicito napisał/a:
ja to myślę, że on tak jechał, bo mu się kupe chciało
a ja to myśle, że mógłby ci ktoś w końcu nasrać do buzi i na twarz, żebyś już nic głupiego nie mówił/pisał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie