👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Oklepal bym mordę jak by nie było świadków a potem jeszcze raz
Też nienawidzę, jak pchają mi się za dupą jakimiś dostawczakami. Nie dość, że wyprzedza ciężarówkę w kiepskich warunkach pogodowych to ten jeszcze wsiada mu na zderzak.
Gość w osobówce zdygał się po prostu samochodu z naprzeciwka, a kretyn w dostawczaku za nim i tak by nie zdążył wyprzedzić bez czołówy/kraksy.
Pralpunkt napisał/a:
Oklepal bym mordę jak by nie było świadków a potem jeszcze raz
Ale za co? Kierowca osobówki stwierdził, że nie da rady i zrezygnował z wyprzedzania. To autor dał dupy i chciał przykozaczyć.
Smokw napisał/a:
Też nienawidzę, jak pchają mi się za dupą jakimiś dostawczakami. Nie dość, że wyprzedza ciężarówkę w kiepskich warunkach pogodowych to ten jeszcze wsiada mu na zderzak.
Zajebisty musisz mieć samochód skoro przy wyprzedzaniu dostawczaki cię doganiają. W sumie jeżeli wyprzedzasz jak ten dzban, to się nie dziwie, że ci na dupie siadają. Dostawczak od początku nagrania ma włączony kierunkowskaz a w tym szrocie bez świateł stopu pewnie nawet to nie działa. Duża liczba idiotów na drodze wyprzedza właśnie w ten sam sposób co ta łajza ze skody czyli siedzi na dupie auta i bez redukcji biegu po prostu dodaje gazu zamiast oddalić się od auta zredukować bieg i rozpędzony zacząć wyprzedzać. Nie wspomnę o używaniu lusterek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie