Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szlag by ich trafił z tymi tirami
konto usunięte
2012-11-30, 17:06
Młodzież w maluchu.
Niech zgadnę, na tylnej szybie mają nalepkę "Sport" albo "Racing"?
no i co że sie pcha ? a te buraki tego samego nie robią ? na tym filmie tyle przepisów złamali że powinni wszystkim prawka pozabierać (tyrowcom , maluchowcą i rolnikom w polu)
czekam na nich z niecierpliwością w dziale hard. im mniej ich będzie tym lepiej
chłopaki lecą dużym fiatem
konto usunięte
2012-11-30, 17:39
Happy endu brak
Film stary i było w wiadomościach o tym ale i tak debile w osobówce ,którzy nagrywają ,robią dokładnie to samo.
Zamiast na spokojnie zadzwonić na policje i podać numery tira aby go policja zatrzymala i pokazac film to bawią się w "a jebne filma na jutóba i dostane pierdyliard lajkóf"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2012-11-30, 19:18
Uechtacz napisał/a:
Happy endu brak
No tak, wszyscy przeżyli...
te ograniczenia prędkości w tirach to chyba w równoległym wszechświecie, bo to wbrew fizyce, żeby jadąc 100 wyprzedzał mnie tir jadący 90
białe zegary +50 przyśpieszenia
konto usunięte
2012-12-01, 10:23
myślicie, że to ci sami ileś tam lat później?
konto usunięte
2012-12-01, 13:51
wycieraczki tak samo nie zbierają jak na pierwszym filmiku więc pewnie tak.
Dla mnie tacy ludzie są chorzy skoro nagrywają kogoś błędy, kto się spieszy żeby zarobić na chleb, a sami nie są lepsi jak wyłącza to czym nagrywają (bo kamerą tego nazwać nie można).
"ten to szalony"
Powiedział wyprzedzając na podwójnej ciągłej