To trzeba miec nasrane pod kopula, zeby wyprzedzac w takim miejscu..
Pyszuki napisał/a:
Facet tylko zapomniał włączyć swój samochodowy radar. Każdemu się przecież czasami zdarza.
No typ ma pecha bo nie dość że sie wj🤬 w auto to jeszcze w kacapską psiarnie xD

Dostosuj prędkość do panujących warunków na drodze zapewne było obce temu jakże mądremu kierownikowi tak samo jak, jedź wolniej i bezpieczniej, a zapewne dojedziesz do celu. Na c🤬j te mądrości życiowe takiemu Miszczowi jak on wiedział lepiej. Ten prawidłowo jadący z przeciwka powinien mu mordę obić solidnie, bo do przyjazdu policji i pogotowia ja tego c🤬ja głupiego po prostu bym naj🤬, a smyki moje to by go zjedli.
Jeszcze gość na postojowych albo dziennych światłach. U nas też pełno takich gamoni.
Easytarget napisał/a:
Jeszcze gość na postojowych albo dziennych światłach. U nas też pełno takich gamoni.
Ta i pewnie jeszcze kierunkowskazu nie włączył
Pyszuki napisał/a:
Nasrame to trzeba mieć, żeby tam żyć
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Wyprzedzanie w takich warunkach to czyste samobójstwo. Koleś musiał być naj🤬y bo trzeźwy na umyśle by tego nie zrobił
Pyszuki napisał/a:
Czego sie czepiasz? Ladny, prosty odcinek drogi z szerokim poboczem.
Sl4n napisał/a:
Wyprzedzanie w takich warunkach to czyste samobójstwo. Koleś musiał być naj🤬y bo trzeźwy na umyśle by tego nie zrobił
To było w rosji, to jaki miał niby być, jak nie naj🤬y?Oni się rodzą z trzema promilami przecież.Podobno kiedyś jakiś kacap miał tylko dwa promile, ale nie miał dostępu do wódy i tydzień nie pił.Tak słyszałem,ale to nie jest pewne info...