📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Odczytałem tablice
Numer rejestracyjny HPW A354
Numer radiowozu ? W354
Radiowóz to Kia Cee'd Kombi 2.0 diesel
ps. Spalona Prawa tylna żarówka pozycyjna .

Numer rejestracyjny HPW A354
Numer radiowozu ? W354
Radiowóz to Kia Cee'd Kombi 2.0 diesel

ps. Spalona Prawa tylna żarówka pozycyjna .

Radysh, Jeśli myślimy o tym samym miejscu to jest tam mała speluna

BeeMiX napisał/a:
Radysh, Jeśli myślimy o tym samym miejscu to jest tam mała speluna
![]()
O kwa! Myślałem o Choszczeńskim Domu Kultury, wiesz z kinem
itd.

Buraki... stwarzają zagrożenie na drodze, nic tylko z takim filmem udać się na komendę, będzie nagana, lub zamiotą pod dywan:P
Podniecaja że mało sie nie zesraja, myślą ze policje coś to obchodzi . Mają ich w dupie nawet na kmiotów nie zwracali uwagi .

Mnie wczoraj cwaniaczki podpuszczały siedząc na dupie nieoznakowaną nową skodą srebrną, bo się dość agresywnie wbiłem na rondo (ale legalnie) i przez to musieli się zatrzymać i ustąpić mi. Przez dobry kilometr jechali za mną, pomyślałem, że jakiś pajac się mści to trochę przydepnąłem i zniknąłem, na światłach mnie dorwali syrenki, sprawdzanie auta, dokumentów, gaśnica, trójkąt, ale pogadałem byli mili i dostałem tylko za pasy stówkę i 2pkt. Cieszę się bo mieli zarejestrowane wszystko i za prędkość spokojnie mogłem dostać jeszcze.
Nie wolno wyprzedzać pojazdu uprzywilejowanego w terenie zabudowanym. Na tym nagraniu nie widać w żadnym momencie pojazdu uprzywilejowanego (chyba, bo możliwe że tylko an nagraniu nie słychać syreny).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie