👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapiszcie sobie w kalendarzach, żeby 26 października w godzinach około popołudniowych nie wybierać się w podróż tą trasą.
Stawiam, że Rosja, nie wiem czemu. Oni przy wyprzedzaniu powinni już awaryjne włączać, duże prawdopodobieństwo że będą potem potrzebne.
zygmuntor, jakie zastrzeżenia przecież dobrze wykonał manewr.
Tak jak chcieliśmy
Tak jak chcieliśmy

Śmieszą mnie tacy kierowcy którzy tak wyprzedzają na jednym biegu może jeszcze na piątce. Trzeba zredukować biegi na niższe jeśli auto jest słabe -trzeba mieszać biegami aby manewr wykonać możliwie sprawnie i szybko taką ładą naprzykład.
Nie wiem, czy zauważyliście jedną powtarzającą się rzecz. Bardzo często przy ostrym hamowaniu chyba głównie w ładach najpierw hamuje tył, a potem przód, skutkiem czego są takie sytuacje jak na filmie. Zastanawiam się, czy to brak regulatora siły hamowania, czy po prostu gówniany/zapuszczony układ hamulcowy. Tak czy inaczej strach się bać :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie